Logo

Ρόδος: Οργή λαού για τους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Η αστυνομία τους φυγάδευσε [βίντεο+φωτο]



 
 

Στις φυλακές οδηγούνται ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας, που κρίθηκαν προφυλακιστέοι την Παρασκευή, με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας Ρόδου και του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών, μετά τις απολογίες τους και την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή τους για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

Οι δύο κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και του βιασμού.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr  και το rodiaki.gr στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου είχε συγκεντρωθεί από το πρωί της Παρασκευής πλήθος κόσμου και προκλήθηκαν μικροεπεισόδια, τα οποία δεν έγιναν σοβαρότερα χάρη στην παρουσία ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτηρίου.

Τα μέτρα φύλαξης των δύο κατηγορουμένων ήταν δρακόντεια, καν εξαιτίας της παρουσίας ισχυρής δύναμης αστυνομικών και λιμενικών πέριξ και εντός του κτιρίου.

Σημειώνεται ότι τα μέτρα φύλαξης των δύο δολοφόνων ήταν δρακόντεια, καθώς στον κόσμο της Ρόδου κυριαρχεί η οργή για τους δράστες του στυγερού εγκλήματος. 

Η ένταση που κυριαρχούσε στον κόσμο ήταν μεγάλη και φανερή και για το λόγο αυτό οι αρχές ασφαλείας φυγάδευσαν τους δύο κατηγορουμένους για να αποφευχθούν έκτροπα. 

Οι πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια, μόλις αντιλήφθηκαν τη φυγάδευση, ξέσπασαν σε ύβρεις και συνθήματα και κατευθύνθηκαν στα κρατητήρια της Αστυνομίας, θέλοντας έτσι να εκφράσουν την οργή τους κατά των δύο κατηγορουμένων. 

Η ομολογία του 19χρονου στους αστυνομικούς 


ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά