Logo

Υπόθεση Folli Follie: Αυτοπρόσωπη εμφάνιση ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου της οικογένειας Κουτσολιούτσου



 
 

Η οικογένεια Κουτσολιούτσου, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Folli Follie και συνεργάτες της εταιρείας αναμένεται τη Δευτέρα να εμφανιστούν αυτοπροσώπως ενώπιον του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο θα συνεδριάσει προκειμένου, με βούλευμά του,να επικυρώσει ή μη τη διάταξη του εισαγγελέα για απαγόρευση της εξόδου τους από τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης, η Καίτη και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ιδρυτής και τέως πρόεδρος, τέως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. της Folli Follie, αντίστοιχα και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αποφάσισαν  να εμφανιστούν αυτοπροσώπως ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου, που έχει τον τελευταίο λόγο για την επικύρωση ή μη της εισαγγελικής διάταξης, προκειμένου να πείσουν τους δικαστές ότι «δεν είναι ύποπτοι φυγής».

Όπως εκτιμά η υπεράσπιση, η κίνηση αυτή θα "μετρήσει" θετικά για αυτούς και αργότερα όταν θα έρθει η ώρα των απολογιών στον ανακριτή, ο οποίος, μαζί με τον αρμόδιο εισαγγελέα, θα αποφανθεί για την περαιτέρω ποινική τους μεταχείριση, δηλαδή εάν θα κριθούν προσωρινά κρατούμενοι ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. 

Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, επέστρεψαν την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα, από το Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκονταν,  ο Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου, μέτοχοι της Follli Follie, προκειμένου οι ίδιοι να προβάλουν τους υπερασπιστικούς τους ισχυρισμούς για την διερευνώμενη υπόθεση και να πείσουν τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου ότι θα βρίσκονται πάντα στη διάθεση της Δικαιοσύνης 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά