Logo

Κρήτη: Στη φυλακή ο 43χρονος που βίαζε ανήλικη



 
 

Προφυλακιστέος, με τη σύμφωνα γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του ο 43χρονος από το Λίβανο που κατηγορείται για το βιασμό μία ανήλικης το περασμένο καλοκαίρι στα Χανιά.

Ο 43χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου και της κατάχρησης σε ασέλγεια που αντιμετωπίζει και υποστήριξε ότι είναι αθώος. 

Της αθωώτητας του κατηγορουμένου υπεραμύνονται και οι φίλοι του, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης υποστηρίζει ότι αναμένονται περισσότερα στοιχεία, που θα καταδείξουν την αλήθεια,  από το κινητό και το laptop, καθώς θα ελεγχθούν τα μηνύματα και οι συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Για την υπόθεση τα τελευταία 24ωρα έχουν προκύψει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, προερχόμενες από την προανάκριση που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων. 

Υπνωτικά στο ρόφημα του πατέρα 

Σύμφωνα με το neakriti.gr,  το κορίτσι γεννημένο επίσης στο Λίβανο ζει μόνιμα με τη μητέρα του στο Βέλγιο και έφτασε στα Χανιά στα τέλη Ιουνίου όπου παρέμεινε μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Με βάση τα στοιχεία της δικογραφίας, στο διάστημα της παραμονής της στο σπίτι όπου ο δράστης συγκατοικούσε με τον πατέρα της, ο 43χρονος προχωρούσε συστηματικά σε παρά φύση και στοματική ασέλγεια σε βάρος της.

Μάλιστα για να ικανοποιεί ανενόχλητος τις αρρωστημένες ορέξεις του, ο δράστης φέρεται ότι έβαζε υπνωτικά χάπια στο ρόφημα του πατέρα ώστε να βρίσκεται συνεχώς σε λήθαργο. Στη συνέχεια απειλούσε τη 13χρονη πως αν αποκαλύψει το βιασμό, θα σκοτώσει τον πατέρα της. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά