Logo

Έγκλημα στη Ρόδο: Τι έδειξαν για την Ελένη Τοπαλούδη οι τοξικολογικές εξετάσεις



 
 

Δεν ανιχνεύχθηκαν επικίνδυνες ουσίες στον οργανισμό της Ελένης Τοπαλούδη. Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν και βρίσκονται σε χέρια των ερευνητών.

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης θα διαβιβαστούν στην ανακρίτρια Ρόδου, προκειμένου να ενταχθούν στη δικογραφία και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία ώστε να διαπιστωθεί η κατάσταση της άτυχης φοιτήτριας και πώς ήταν τη βραδιά της δολοφονίας της, όπως μετέδωσε το Star.

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου και για τους συγγενείς των κατηγορουμένων

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη ο δικηγόρος της οικογένειας της Ελένης Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας, υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια για   άρση του απορρήτου όλων των αριθμών  των κινητών τηλεφώνων αλλά και του σταθερού τηλεφώνου στο σπίτι όπου βιάστηκε και κακοποιήθηκε η 21χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποια τρίτα πρόσωπα επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι  πριν παραλάβουν την φοιτήτρια με το φορτηγάκι, αλλά και μετά τα τεκταινόμενα στο σπίτι στους Πεύκους της Ρόδου.

Ο ποινικολόγος μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, τόνισε ότι  ζήτησε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο και για τους συγγενείς των δύο δραστών, αναφέροντας ότι σκοπός του αιτήματος είναι «να αποκαλυφθεί τυχόν συμμετοχή και άλλων προσώπων» στην υπόθεση. 

Ο κ. Κούγιας συνεχίζοντας είπε πως  μόνο ο 19χρονος απολογήθηκε στους λιμενικούς, ενώ ο Ροδίτης έδειξε μια μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των διωκτικών αρχών και παρά τις πιέσεις των λιμενικών, αρνήθηκε να απολογηθεί. Καταλήγοντας υπογράμμισε: «Εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κ.ανακρίτρια να βρει την αλήθεια και τελικώς το δικαστήριο να αποδώσει στον κάθε κατηγορούμενο αυτό που του αξίζει».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2018 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά