Logo

Κέρκυρα: Το Σάββατο η απολογία του παιδοκτόνου - «Μπαμπά φεύγω, σ΄αγαπώ πολύ» [βίντεο+φωτο]



 
 

Το Σάββατο αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή Κέρκυρας, ο 52χρονος ομογενής από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με θύμα την 29χρονη κόρη του.

Στο μεταξύ συγκλονίζουν οι νεες λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως και αφορούν τις τελευταίες στιγμές της Αγγελικής Πέτρου, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Κέρκυρας Χρυσαυγή Κούση πάλεψε για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δεν τα κατάφερε. 

Η ίδια η 29χρονη Αγγελική φέρεται, λίγο πριν ξεψυχήσει από τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον πατέρα της με σιδερόβεργα,  να είπε: «Μπαμπά φεύγω. Σ΄αγαπώ πολύ. Συνέχισε να με χτυπάς».

Τα σπαρακτρικά τελευταία λόγια της Αγγελικής Πέτρου και τα όσα είπε η ιατροδικαστής για τις συνθήκες θανάτου της συγκλονίζουν.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστής κ. Κούση, μιλώντας στο Corfutv δήλωσε συγκλονισμένη για τη βιαιότητα των χτυπημάτων με οικοδομικό εργαλείο με το οποίο ο δράστης της επέφερε περίπου 7 τραύματα στο κεφάλι. Η κ. Κούση είπε ότι  τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά, τα οποία επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πρόσθεσε ότι η  άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για την ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Η τηλεόραση του ΑΝΤ1, παράλληλα μετέδωσε ότι η 29χρονη Αγγελική προσπάθησε να αντισταθεί για να γλιτώσει αλλά δεν τα κατάφερε. 

«Κατόπιν λογομαχίας υπήρξε η επίθεση, την χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της», δήλωσε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασίλης Νούλεζας.

Κατά την προανάκριση, ο δράστης, ο οποίος αρχικά δεν ομολογούσε, «έσπασε» και ομολόγησε το άγριο έγκλημα καθώς και το σημείο όπου έθαψε το παιδί του, που ήταν το πίσω μέρος του σπιτιού στο οποίο διέμενε στην περιοχή της Αλεπούς στην Κέρκυρα. 

Ο κατηγορούμενος,  μιλώντας στο Open TV εμφανίστηκε μετανιωμένος για το έγκλημα ενώ περιέγραψε τα τελευταία λεπτά μαζί της.

«Έρχεται κατά τις 11:00 Μέχρι τις 12:00 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε (..) Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει ένα χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια…», δήλωσε ο παιδοκτόνος και πρόσθεσε: «Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια δεν ξέρω πώς έγινε αυτό».

Όταν ρωτήθηκε αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 8 χτύπαγαν τα τηλέφωνα. «Είμαι στου μπαμπά», λέει. (…) Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο. Ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, σπρωξίματα, μου έλεγε «ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν. Ήταν λίγο επιθετική και της λέω γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου; Κουβεντιάζουμε, κάνουμε, αυτά. Και λέω εντάξει, κάνω λίγο κάπως σιγά έτσι να την ηρεμήσω, μήπως παίρνεις τίποτα; Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ομολόγησε νωρίτερα απάντησε: «Δεν μπορούσα να μιλήσω, ήμουν αλλού, δεν ξέρω τι, καθόλου».

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι ο  παιδοκτόνος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-1-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά