Logo

Στη φυλακή παραμένει ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς



 
 

Ο ηθοποιός, Γιώργος Καρκάς, που κατηγορείται για αδικήματα σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση ταξιτζή, παραμένει προφυλακισμένος, καθώς η αίτησή του, με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, απορρίφθηκε με διάταξη της τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση. 

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι στη δικογραφία έχουν συσχετιστεί οι τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες αναφέρεται ότι δεν ευρέθησαν ουσίες στο αίμα του ταξιτζή. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα αποτελέσματα επισημαίνεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο οι συγκεντρώσεις τυχόν ουσιών να είναι πολύ χαμηλές έτσι ώστε να μην φαίνονταν στις εξετάσεις. 

Παράλληλα, οι έρευνες των εργαστηρίων για  ανεύρεση γενετικού υλικού των δύο ανδρών που να καταδεικνύει σεξουαλική επαφή έχουν αποβεί άκαρπες.  Πηγές αναφέρουν ότι δεν  έχει εντοπιστεί γενετικό υλικό του θύματος σε αντικείμενα του ηθοποιού τα οποία έχουν κατασχεθεί. Όσο για τα δείγματα που έχουν ληφθεί από τα σώματα του ηθοποιού και του ταξιτζή, ούτε και σε αυτά έχει βρεθεί dna του ενός στον άλλο. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-1-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά