Logo

Δολοφονία Ζαφειρόπουλου: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη δίκη μετά τις αποκαλύψεις για τη "μαφία" των φυλακών



 
 

Με φόντο τις πρόσφατες αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της "μαφίας" των φυλακών συνεδρίασε την Παρασκευή το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας που δικάζει την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. 

«Κυρία πρόεδρε χθες από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε  με ειρωνική  διάθεση ο  Κλοντιάν Λεκοτσάι, φερόμενος ως ηθικός αυτουργός της ανθρωποκτονίας που μαζί με τον φερόμενο ως φυσικό αυτουργό, Ιμπραχίμ Μπραχιμάι μετήχθησαν στο δικαστήριο από τις φυλακές Κορυδαλλού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Ανάλογα ήταν και τα μέτρα ασφαλείας και στα δικαστήρια, στην είσοδο των οποίων είχαν τοποθετηθεί επιπλέον μηχανήματα  ελέγχου, όπως αυτά που υπάρχουν στα αεροδρόμια. 

Παράλληλα, μέσα στη δικαστική αίθουσα ήταν ισχυρή η παρουσία αστυνομικής δύναμης. 

Το δικαστήριο διέκοψε τη δίκη μετά από αίτημα του Κλοντιάν Λεκοτσάι για πενθήμερη διακοπή, καθώς παραιτήθηκε από την υπεράσπισή του ο δικηγόρος του και ο ίδιος, όπως είπε, συγκεντρώνει στοιχεία για την υπόθεση. 

Μετά από σχετική πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, το δικαστήριο διέκοψε για την 1η Μαρτίου για να ενημερωθεί επί της δικογραφίας ο νέος δικηγόρος του κατηγορουμένου.

Λίγο πρίν την διακοπή, ο Ιμπραχίμ Μπραχιμάι ενημέρωσε το δικαστήριο επίσης με ειρωνικό στιλ: «Τους κρατούμενους μάρτυρες έχουμε αποφασίσει να τους φέρουμε όλους μαζί μια ημέρα....μακάρι να τους προστατεύσουν για να μην τον σκοτώσουν, όπως σκότωσαν τον Ντούσα...» (πρόκειται για τον κρατούμενο που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο μήνα). 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά