Logo

Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Ονόματα και στοιχεία έδωσε η μητέρα της



 
 

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο μετά το βιασμό της κατέθεσαν σε ανακριτή και εισαγγελέα νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι η κόρη της ένα χρόνο νωρίτερα είχε πέσει θύμα εκβιασμού και ενώ είχε πάει στην αστυνομία, δεν έγινε τίποτα.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Ρόδου, η μητέρα της φοιτήτριας, έπειτα από επικοινωνία με φίλες της κόρης της, έμαθε τα ονόματα δύο ατόμων τα οποία είχαν βιντεοσκοπήσει παράνομα την κοπέλα και την εκβίαζαν ότι θα ανεβάσουν το βίντεο στο διαδίκτυο.

Η φοιτήτρια είχε πάει στην αστυνομία, όπου ζήτησε να μάθει τι μπορούσε να κάνει αν τελικά το βίντεο ανέβαινε στο διαδίκτυο, αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα.

Αυτά τα στοιχεία η μητέρα τα κατέθεσε στον ανακριτή και στον εισαγγελέα που χειρίζονται την υπόθεση. Μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας εκτίμησε ότι με βάση τα νέα στοιχεία θα ανοίξει ένας νέος κύκλος ανάκρισης.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, μιλώντας την Πέμπτη στον ΑΝΤ1, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι εκτός από τους δύο κατηγορούμενους, που έχουν προφυλακιστεί, υπάρχουν κι άλλα άτομα που βίασαν και εκβίαζαν.

«Δεν ξέρω αν αυτά τα άτομα είχαν σχέσεις με τους δολοφόνους ή ενδεχομένως αν έκαναν και άλλα τέτοια εγκλήματα βιασμών και εκβιασμών και σε άλλα κοριτσάκια, τα οποία φοβούνται να μιλήσουν. Και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν κι άλλα κοριτσάκια που υπέστησαν τέτοιους βιασμούς ή απόπειρες βιασμών στο νησί της Ρόδου», ανέφερε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά