Logo

Προφυλακίστηκαν 4 για το κύκλωμα μαστροπείας - Οι… ροζ διάλογοι της δικογραφίας



 
 

Τέσσερις κατηγορούμενοι για το κύκλωμα μαστροπείας παίρνουν το δρόμο για τη φυλακή - μεταξύ των οποίων και ο 48χρονος φωτογράφος φερόμενος ως αρχηγός του -  καθώς μετά τις απολογίες τους στο ανακριτή κρίθηκαν προφυλακιστέοι. 

Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του, αρνήθηκε τον αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα που του αποδίδουν οι ασυτνομικές αρχές. «Δεν παραπλάνησα κανέναν. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν Ελληνίδες, άλλες φοιτήτριες οι οποίες πριν ξεκινήσουν να εκδίδονται είχαν βγάλει σε μένα γυμνές φωτογραφίες και βίντεο που είχα αναρτήσει στο σχετικό site με τη ρητή συναίνεσή τους, χωρίς ίχνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης όσον αφορά την δραστηριότητά τους», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του

Παράλληλα, επέμεινε ότι ουδέποτε εκβίασε νεαρές κοπέλες να έχουν ερωτικά ραντεβού επί πληρωμή.μ«Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός της εργασίας τους ήταν ξεκάθαρος...», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά, αποδεχόμενος μόνο ότι διέπραξε το αδίκημα της μαστροπείας.

Σχετικά με την  17χρονη μαθήτρια λυκείου επανέλαβε ότι του είχε παρουσιαστεί ως ενήλικη.

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου, μάλιστα, ανέφερε ότι η ανήλικη, η οποία εξετάστηκε από ψυχολόγο όπως προβλέπει η διαδικασία, σε κατάθεση της παραδέχεται ότι παραπλάνησε τον φωτογράφο λέγοντας του ότι τον περασμένο Ιανουάριο που φωτογραφήθηκε ήταν 18 ετών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο εκτός από την ανήλικη το τελευταίο τρίμηνο το κύκλωμα εκμευταλλευόταν 45 γυναίκες ενώ εκτιμάται ότι τα κέρδη του  άγγιζαν το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Τα μέλη του κυκλώματος φέρονται να υπόσχονταν στις γυναίκες, που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, τη μεγάλη ζωή. Ορισμένα από τα θύματα φέρονται ότι είχαν παρασύρει και άλλες κοπέλες. 

 Το κύκλωμα φέρεται να έκλεινε 30 ωριαία ραντεβού την ημέρα τα οποία χρέωνε 130 ευρώ την ώρα ανάλογα με τις παροχές. Από αυτά τα 60 ευρώ έπαιρνε η κοπέλα, 50 ευρώ ο κατηγορούμενος φωτογράφος και 20 ευρώ ο μεταφορέας που πήγαινε τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τους συνολικά 14 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν στον ανακριτή  οι δέκα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι διωκτικές αρχές αναζητούν 11 άτομα ως εμπλεκόμενα στο κύκλωμα.

Οι διάλογοι 

Ο τρόπος δράσης του κυκλώματος αποκαλύπτεται από τους τηλεφωνικούς διαλόγους μεταξύ των κατηγορουμένων που έχουν καταγραφεί και περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους. 

Χαρακτηριστική είναι η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ δυο κατηγορουμένων για ερωτικό ραντεβού που είχε κλειστεί. .

Κατηγορούμενος:  Έλα ρε τι έγινε; Σε ξύπνησα;

Κατηγορούμενος : Όχι, όχι

Κατηγορούμενος: Πουλάκι μου η μικρή είναι κάτω σ' εσένα ε;

Κατηγορούμενος : Ναι.

Κατηγορούμενος : Πήγαινε ξύπνα τη να φάει τίποτα, να πιει κανά καφέ γιατί 18.30 πρέπει να φύγει. Έχει στις 19.00 ραντεβού.

Σε τηλεφωνικη επικοινωνία μεταξύ κοπέλας και κατηγορουμένου αποκαλύπτεται ο  «ροζ τιμοκατάλογος».

Κοπέλα: Να σε ρωτήσω κάτι; Εμένα η 1 ώρα είναι 160, ωραία; Το δίωρο γράφει 300.

Κατηγορούμενος: Ναι, το αφαιρούμε από εμάς. Εντάξει;

Κοπέλα: Α, το αφαιρείς από το ….α! εγώ παίρνω.

Κατηγορούμενος: Έγινε, κανονικά.

Κοπέλα: 90 και 90 κανονικά.

Κατηγορούμενος : Έγινε, έγινε. Έλα…

Κοπέλα: Α, εντάξει, όπως μου το είχε πει η Α.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά