Logo

Ρόδος: Εισαγγελική έρευνα για νέα «υπόθεση Τοπαλούδη»



 
 

Την ίδια στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Ρόδου η έρευνα για την υπόθεση βιασμού και εκβίασης της Ελένης Τοπαλούδη από τρεις νεαρους Ροδίτες ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της μία παρόμοια περίπτωση βρίσκεται στο "μικροσκόπιο" των εισαγγελικών και αστυνομικών αρχών του νησιού.

Η έρευνα για τη νέα αυτή υπόθεση ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος τριών ανδρών από τη Ρόδο από 32χρονη, η οποία υποστηρίζει ότι  τη βίαζαν, την βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν.

Όπως μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star η κοπέλα ισχυρίζεται πως  γνώρισε έναν από τους μηνυόμενους  μέσω Facebook και η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση.

Σύμφωνα πάντα με τη μηνύτρια τα όσα εφιαλτικά βίωσε ξεκίνησε όταν ο 50χρονος άνδρας τη σύστησε σε δύο φίλους του. Η ερωτική πράξη μεταξύ τους καταγράφηκε σε βίντεο και της έλεγαν ότι θα το ανεβάσουν στο διαδίκτυο. Με αυτή την απειλή, όπως λέει η γυναίκα,  την εξανάγκαζαν σε ομαδικά όργια.

Η 32χρονη ισχυρίζεται ότι τη  βιντεοσκοπούσαν τέσσερις με πέντε φορές τον μήνα, χρησιμοποιώντας μέχρι και επαγγελματική κάμερα. Ο 50χρονος, επίσης, την εκβίαζε και  την απειλούσε πως θα κάνει κακό στην οικογένειά της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή είδε τον  εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε δυο «ροζ» βίντεο, που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο.

«Η γυναίκα αυτή είναι ένα βασανισμένο πλάσμα και έχει υποστεί μία απίστευτη ταλαιπωρία, εξαναγκάστηκε σε μία συμπεριφορά που δεν ήθελε, είναι θύμα εκβίασης», αναφέρει η δικηγόρος της Άννα Παναγοπούλου.

Η προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση έχει ανατεθεί στην Ασφάλεια Ρόδου που εξέτασε τους τρεις Ροδίτες, οι οποίοι στις καταθέσεις τους αρνούνται τις κατηγορίες, με τον 50χρονο να υποστηρίζει ότι η 32χρονη ήταν εξωσυζυγική σχέση φίλου του.Μόνο που το όνομά του δεν αναφέρεται σε καμία κατάθεση.

Τώρα το λόγο έχει ο εισαγγελέας, ο οποίος από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί θα κρίνει αν θα ασκηθούν ποινικές διώξεις ή όχι στους τρεις Ροδίτες.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-3-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά