Logo

Κρήτη: Στη φυλακή τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας που κατηγορούνται για σωματεμπορία



 
 

Στη φυλακή οδηγούνται τα τρία από τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, από το Ηράκλειο, που κατηγορούνται ότι εξέδιδαν 25χρονη Βουλγάρα. Μετά τις απολογίες τους ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα έκρινε προφυλακιστέους τον 35χρονο με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση η νεαρή γυναίκα, την 55χρονη μητέρα του και την 32χρονη αδελφή του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του μόνο ο 29χρονος φίλος της 32χρονης. 

Οι κατηγορούμενοι κατά τις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Συγκεκριμένα, όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν το αδίκημα της σωματεμπορίας κατ' επάγγελμα, ενώ ο 35χρονος βαρύνεται επιπλέον με το αδίκημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση.

Χαρακτηριστικά, ο συνήγορος του 35χρονου, Σπύρος Βρέντζος, δήλωσε στο cretalive.gr: «Είναι πρώιμο στάδιο, θεωρούμε ότι θα προσκομίσουμε στοιχεία, με τα οποία θα αποδείξουμε ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναφέρει η φερόμενη ως παθούσα, αλλά είναι τελείως διαφορετικά και με προεκτάσεις οικονομικής φύσης». 

Όπως εξήγησε ο κ. Βρέντζος πρόκειται για μια οικογένεια Ρομά, το ίδιο και η 25χρονη, που έχουν ως έθιμο την καταβολή χρημάτων από τον πατέρα της νύφης στον γαμπρό, πριν τον επικείμενο γάμο. Το έθιμο αυτό, όπως επισήμανε ο κ. Βρέντζος ότι υποστήριξε ο πελάτης του, δεν τηρήθηκε με αποτέλεσμα να προκύψει η καταγγελία.

«Δεν υπάρχει θέμα κακοποίησης και προώθησης σε πορνεία και θεωρούμε ότι αυτό θα φανεί και από την ιατροδικαστική έκθεση που περιμένουμε», συμπλήρωσε ο δικηγόρος του 35χρονου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-4-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά