Logo

Προφυλακίστηκε ο 32χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα



 
 

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στην 21η τακτική ανακρίτρια ο 32χρονος Γεωργιανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 29χρονης εν διαστάσει συζύγου του στην Καλλιθέα. 

Κατά την απολογία του ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του, όπως και προανακριτικά. Ισχυρίστηκε, συγκεκριμένα, ότι την επίμαχη ημέρα είχε περάσει νωρίς το πρωί από το σπίτι του θύματος για να πάει τα παιδιά στο σχολείο και εν συνεχεία αποχώρησε επιστρέφοντας στο σπίτι του στα Πετράλωνα.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι δεν ανέβηκε καν στο διαμέρισμα της 29χρονης καθώς η σύζυγός του κατέβασε η ίδια κάτω στην είσοδο την 6χρονη κόρη τους. Παραδέχθηκε, ωστόσο, ότι οι σχέσεις του με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν τεταμένες είπε, όμως, ότι «προσπαθούσαν να κρατήσουν τις ισορροπίες για το καλό των παιδιών τους».

Στην ερώτηση της ανακρίτριας εάν είχε κλειδιά του διαμερίσματος της Καλλιθέας - καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης,  ήταν κατηγορηματικός πως δεν είχε. Είπε ότι είχε αλλάξει την κλειδαριά για λόγους ασφαλείας και είχε παραδώσει τα κλειδιά στην 29χρονη χωρίς να κρατήσει αντικλείδι, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για το ρόλο του συντρόφου της 29χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο συνήγορος υπεράσπισης, Σ. Ρομποτής, ανέφερε πως υπάρχουν πολλά κενά που περιπλέκουν την υπόθεση ενώ σύμφωνα με κατάθεση του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος της Καλλιθέας, την Κυριακή το πρωί, άγνωστος άνδρας είχε μπει στο σπίτι και όταν η 29χρονη -που μέχρι εκείνη την ώρα απουσίαζε- επέστρεψε, ακολούθησε άγριος καβγάς μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένο καθώς ο δράστης φέρεται να τη στραγγάλισε με μια γυναικεία ζώνη και στη συνέχεια με τα χέρια του.

Συγκινητική ήταν η στιγμή, μετά την σύμφωνη απόφαση ανακρίτριας και αρμόδιου εισαγγελέα για προφυλάκιση, κατά την οποία ο κατηγορούμενος φορώντας χειροπέδες είχε ένα τετ-α-τε με τον 11χρονο γιο του έξω από το κτήριο 9 όπου στεγάζονται τα ανακριτικά γραφεία. 

Ο πατέρας, λίγο πριν οδηγηθεί στη φυλακή, αγκάλιασε το αγοράκι λέγοντας του να μην πιστεύει κανέναν και τίποτα από όσα ακούγονται, ότι ο μπαμπάς του είναι αθώος και ζητώντας του να κάνει υπομονή.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2019 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά