Logo

Αύριο απολογούνται οι συλληφθέντες για την απόπειρα ληστείας στο ΑΧΕΠΑ - Τι δηλώνουν



 
 

Αύριο Τρίτη αναμένεται να απολογηθούν στον 6ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, οι  Κώστας Σακκάς, Γιάννης Δημητράκης και Δήμητρα Συριανού για απόπειρα ληστείας του ΑΤΜ που βρίσκεται στο ΑΧΕΠΑ οι δύο πρώτοι και για συνέργεια στην πράξη τους η τρίτη. 

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τις εργαστηριακές - συγκριτικές εξετάσεις που διενήργησε η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών προέκυψε ότι τα δύο πιστόλια που είχαν στην κατοχή τους οι Σακκάς και Δημητράκης ήταν "καθαρά", δηλαδή δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια στο παρελθόν.

Οι τρεις κατηγορούμενοι από τα  κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης σε δήλωσή τους τονίζουν ότι θα παραμείνουν δυνατοί με όπλο την αλληλεγγύη.

Αναλυτικότερα, η δήλωση των αντιεξουσιαστών, όπως αυτή αναρτήθηκε στο athens.indymedia, αναφέρει τα εξής: 

«Από τα μπουντρούμια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στέλνουμε συντροφικούς χαιρετισμούς στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που για μια ακόμα φορά στέκονται αλληλέγγυοι στις νέες μας περιπέτειες με την αστυνομικοδικαστική κατασταλτική κρεατομηχανή. Δηλώνουμε ότι παραμένουμε δυνατοί, με την αξιοπρέπεια μας απρόσβλητη και τις αρχές και τις αξίες μας να καθοδηγούν το είναι μας. Θα σταθούμε όρθιοι στα νέα μαρτύρια που μας ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Ούτε βήμα πίσω! Τρομοκρατία είναι η μισθωτή σκλαβιά, καμιά ειρήνη με τα αφεντικά. Τρομοκράτες και ληστές είναι τα κράτη και οι καπιταλιστές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.»

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-6-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά