Logo

Προφυλακίστηκε ο δολοφόνος της Αμερικανίδας βιολόγου - Το ανατριχιαστικό βίντεο μέσα από τη σπηλιά [βίντεο]



 
 

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε σήμερα το πρωί ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, στα Χανιά.

Ο νέος δικηγόρος του 27χρονου ορίστηκε αυτεπάγγελτα μιας και ο προηγούμενος έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να αναλάβει την υπόθεση. Ο 27χρονος βαρύνεται από τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, του βιασμού και της παράνομης οπλοκατοχής.

Κατά την μεταφορά του στον ανακριτή δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ενώ αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ήδη, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη έρευνες των Αρχών έπειτα από νέες καταγγελίες που έχουν φτάσει στα χέρια τους από γυναίκες που φαίνεται να έχουν πέσει θύματα επιθέσεων από τον 27χρονο.

Λίγο μετά τη σύλληψή του έγινε γνωστό ότι μία γυναίκα από την Πολωνία αναγνώρισε το αυτοκίνητο του 27χρονου και σύμφωνα με τα όσα είχε πει στους αστυνομικούς, είναι το ίδιο αυτοκίνητο που την είχε χτυπήσει στο παρελθόν και από το οποίο γλίτωσε την τελευταία στιγμή. Επίσης, χθες Πέμπτη δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύμα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει.

Ανατριχιαστικό βίντεο του 27χρονου μέσα από τη σπηλιά

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, συνήθιζε να βιντεοσκοπεί στιγμές από την καθημερινότητά του και να ανεβάζει τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Έτσι σε ένα από τα βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό, ήταν και η εξερεύνηση του τούνελ στο Κολυμπάρι, εκεί όπου πέταξε νεκρή την 60χρονη.

Στο παρακάτω βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζεται η εξερεύνηση του 27χρονου στα τούνελ, εκεί που εντοπίζει κόκαλα, τα οποία ο ίδιος σημειώνει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα.

«Να εδώ βλέπουμε κόκαλα, ανθρώπινα κόκαλα, κόκαλα από πλευρά, κόκαλα από σπονδυλική στήλη, να δείξω και άλλα κόκαλα…», ανάφερε χαρακτηριστικά προκαλώντας ανατριχίλα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-7-2019 από directNEWS.gr πηγή:documentonews.gr


Τελευταία Δικαστικά