Logo

Δολοφονία Suzanne Eaton: Ορίστηκε πραγματογνώμονας για να εξετάσει ψυχιατρικά τον κατηγορούμενο



 
 

Ορίστηκε από την ανακρίτρια πραγματογνώμονας για να εξετάσει ψυχιατρικά τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον (Suzanne Eaton).

Αυτό μετέδωσε το Star, προσθέτοντας πως και η οικογένεια του κατηγορουμένου προσανατολίζεται ώστε να διορίσει τεχνικό σύμβουλο. . 

Υπενθυμίζεται, ότι ο συνήγορος του κατηγορούμενοι,  Παντελής Ζέλιος, είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να αιτηθεί τον διορισμό του τεχνικού συμβούλου εκ μέρους της οικογένειας του εντολέα του. Μάλιστα, ο δικηγόρος είχε διευκρινίσει πως ανέλαβε την υπεράσπισή του 27χρονου Χανιώτη «υπό τον όρο να μην επιχειρήσω να υπερασπιστώ τις πράξεις του και με την προϋπόθεση ότι θα υποβαλλόταν σε ψυχιατρική εξέταση».

Στο μεταξύ, σοκάρει η περιγραφή του δράστη για τη στιγμή της παράσυρσης του θύματος, καθώς και του βιασμού.

Ο 27χρονος, Γιάννης Παρασκάκης, αναφέρει, μεταξύ άλλων,  στην απολογία του: «Την είδα στο δρόμο, τη χτύπησα ελαφρά με το αυτοκίνητο από πίσω. Εκείνη γονάτισε και με κοίταξε. Τότε θόλωσα, με κατέλαβαν δαιμονικές δυνάμεις. Πάτησα γκάζι και πέρασα από πάνω της. Κατέβηκα και την είδα με κομμένο αυτί. Ήταν, όμως, ζωντανή. Την έβαλα στο πορτ μπαγκάζ. Τη μετέφερα στο καταφύγιο και ασέλγησα πάνω της».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αρχές δεν έχουν  καταφέρει, ακόμη, να προσδιορίσουν την ακριβή ώρα θανάτου της Αμερικανίδας και, άρα, εάν ήταν ακόμη εν ζωή όταν ασέλγησε πάνω της ο δράστης.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-9-2019 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά