Logo

Αποτελέσματα αναζήτησης για "Βικυ Σταματη"


 

Σε φυλάκιση 4 ετών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων η χήρα του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη και ο εξάδελφος του, Νίκος Ζήγρας, για την υπόθεση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ύψους 500.000 ελβετικών φράγκων.


 

Σε ποινή κάθειρξη έξι ετών και χρηματική ποινή 100.000 ευρώ ο καθένας καταδικάστηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η σύζυγος του, Βίκυ Σταμάτη και ο πρώτος ξάδελφός του, Νίκος Ζήγρας για το αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ’ επάγγελμα από κοινού.


 

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας καταδίκασε την σύζυγο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, σε φυλάκιση ενός έτους, μετατρέψιμη προς 5 ευρώ ημερησίως, για την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, πριν από τέσσερα χρόνια.


 

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυς Σταμάτη με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο οποίος την είχε βρίσει με δημόσια ανάρτηση του στο Facebook.


 

Αντιμέτωποι με τις τράπεζες είναι πλέον ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Άκης Τσοχατζόπουλος και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη, καθώς καλούνται να αποπληρώσουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ για δάνεια που είχαν λάβει πριν η ελληνική Δικαιοσύνη τους... χτυπήσει την πόρτα.


 

Με παρούσα στη δικαστική αίθουσα τη Βίκυ Σταμάτη συζητήθηκε την Πέμπτη στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αγωγή της συζύγου του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, από τον οποίο ζητά αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ.


 

Ελεύθερη, χωρίς την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε η Βίκυ Σταμάτη μετά την απολογία της στην ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, για την υπόθεση του ασφαλιστήριου συμβολαίου, ύψους περίπου 770 χιλιάδων ελβετικών φράγκων, που προερχόταν από τις «χρυσές μίζες» των εξοπλιστικών




 

Διαζύγιο προτίθεται να ζητήσει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη μετά την τελεσίδικη καταδίκη της σε κάθειρξη 6 ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τις μίζες των εξοπλιστικών.