Logo

Μεσσηνία: Ηλικιωμένη έριξε καυτό νερό στο σύζυγο της



 
 

Ο καυγάς ηλικιωμένου ζευγαριού σε χωριό της Μεσσηνίας, οδήγησε στο... νοσοκομείο τον άντρα και στο... Αστυνομικό Τμήμα την ηλικιωμένη κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία.

Αν και έχουμε συνηθίσει άντρες να βιαιοπραγούν σε βάρος των γυναικών τους λόγω της σωματικής δύναμης, σε αυτήν την είδηση, οι ρόλοι αντιστρέφονται.

Το περιστατικό έγινε στην Σκάλα Μεσσηνίας. Το ηλικιωμένο ζευγάρι καυγάδιζε έντονα ανά διαστήματα, αλλά κανείς συγγενής ή γείτονας δεν είχε φανταστεί που θα οδηγούσε ο τελευταίος τους καυγάς.

Το μεσημέρι της Κυριακής το ζευγάρι καυγάδισε ακόμα μία φορά, για άγνωστο λόγο. Οι ηλικιωμένοι ήρθαν στα χέρια, αλλά η γυναίκα ήταν πιο... εφευρετική. Στην αρχή πήρε ένα κουζινικό σκεύος και χτύπησε με αυτό τον άντρα της στο κεφάλι. Όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό. Πήρε το καυτό νερό από κατσαρόλα και ζεμάτισε τον άντρα της!

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματός του. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή και θα χρειαστούν πολλές ημέρες για να συνέλθει από τα εγκαύματα.

Η σύζυγος του συνελήφθη.  Κρατείται στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καλαμάτας κατηγορούμενη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-10-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις