Logo

Βιασμός 12χρονης στη Μάνη: Εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο - Αυτός είναι ο ιερέας [φωτο]



 
 

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του βιασμού της 12χρονης σε χωριό της ανατολικής Μάνης, μετά τη δήλωση της δικηγόρου του εμπλεκόμενου ιερέα πως το κορίτσι κατήγγειλε και δεύτερο πρόσωπο.

Το κορίτσι που έχει εξεταστεί από παιδοψυχολόγους, φέρεται να κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον ιερέα όσο κι έναν δεύτερο άντρα, ο οποίος αναμένεται να κληθεί για κατάθεση στην Αστυνομία.

Την πληροφορία αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει η δικηγόρος του παπά που έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Τρίπολης.

Όπως λέει η συνήγορος, η 12χρονη έχει καταγγείλει και άλλο πρόσωπο για τις ίδιες πράξεις που αποδίδονται και στον πελάτη της.

Η δικηγόρος του ιερέα, Ανθή Μπαλιτσάρη δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Star:

"Είναι μία πολύ περίεργη υπόθεση η οποία στο δικαστήριο θα αναλυθεί πλήρως τι ακριβώς συμβαίνει. Αυτό που έχω να σας πω μετά βεβαιότητας είναι το εξής: Η ιατροδικαστική έκθεση είναι αρνητική, η οποία έγινε όχι για τον ιερέα αλλά για άλλο πρόσωπο που κατήγγειλε η μικρή. Η μικρή δηλαδή μετά από λίγους μήνες καταγγέλλει κι άλλο πρόσωπο με τις ίδιες ακριβώς πράξεις και το περιγράφει με τον ίδιο τρόπο. Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με την υπόθεση αυτή καθόλου".

Ο δεύτερος άντρας αναμένεται να κληθεί να καταθέσει τις επόμενες ημέρες στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

Ας σημειωθεί πως ο 57χρονος ιερέας που προφυλακίστηκε, κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την τρυφερή ηλικία των εννέα, μέχρι και λίγο καιρό πριν τη σύλληψή του.

Μάλιστα, ανατριχιαστικές αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε.

Το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς ακόμα και η ίδια η μητέρα δεν πίστευε την κόρη της!

Τελικά η Αστυνομία κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

"Όλοι το γνώριζαν"!

Κάτοικος περιοχής ανέφερε σε τοπικό μέσο ενημέρωσης ότι όλοι το γνώριζαν» τι έκανε ο παπάς.

«Κυκλοφορούσε μεθυσμένος όλη μέρα. Γνωρίζαμε ότι παρενοχλούσε παιδιά και φροντίζαμε να φυλάμε τα δικά μας παιδιά μακριά του», αναφέρει.

Δείτε φωτογραφίες του ιερέα εν ώρα λειτουργίας

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-10-2019 από directNEWS.gr

 


 


Τελευταίες Ειδήσεις