Logo

Τον εξαπάτησε η νηπιαγωγός κουμπάρα του - Πώς του "έφαγε" 50.000 ευρώ



 
 

Θύμα απάτης της κουμπάρας του, έπεσε ένας 47χρονος ο οποίος της είχε δώσει 50.000 ευρώ, για να ...μεσολαβήσει ώστε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του από την εν διαστάσει σύζυγο του.

Επί τρία ολόκληρα χρόνια ο 47χρονος από τη Λαμία πλήρωνε την 48χρονη νηπιαγωγό προκειμένου να αξιοποιήσει τις «γνωριμίες» της για να τον βοηθήσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του στη δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύντροφό του.

Η 48χρονη του είπε ότι έχει «άκρες» για να τον βοηθήσει να πάρει το παιδί, αλλά με το ...αζημίωτο.

Η νηπιαγωγός φέρεται να παρουσίαζε στον 47χρονο πλαστά έγγραφα, καταφέρνοντας να τον πείσει να της δώσει τμηματικά κατά τα τελευταία τρία χρόνια, το χρηματικό ποσό που αγγίζει τις 50.000 ευρώ.
Το θύμα είχε φτάσει στο σημείο να δανειστεί χρήματα από φίλους του και συγγενείς, στην προσπάθεια του να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

Όταν κατάλαβε την απάτη και πως δεν θα είχε καμία ...βοήθεια στη δίκη για την επιμέλεια του παιδιού, τότε ενημέρωσε την Αστυνομία και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη της 48χρονης νηπιαγωγού.

Το ραντεβού στήθηκε χθες, Παρασκευή, ώστε να δώσει 1.000 ευρώ σε προσημειωμένα, αυτή τη φορά, χαρτονομίσματα, στην κουμπάρα του.
Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν από απόσταση. Μόλις η νηπιαγωγός πήρε τα χρήματα, οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενη για εκβίαση, απάτη κατ’ εξακολούθηση και πλαστογραφία.

Σε έρευνες που έγιναν στο αυτοκίνητο και στο σπίτι της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητοί υπολογιστές, σκληροί δίσκοι υπολογιστών και διάφορα έγγραφα, ο τρόπος κτήσης των οποίων διερευνάται.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-11-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις