Logo

Νεκρές η 17χρονη και η μητέρα της που είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη [βίντεο+φωτο]



 
 

Νεκρές εντοπίστηκαν η 45χρονη και η 17χρονη κόρη της που είχαν εξαφανιστεί από την Κατερίνη και αγνοούνταν τα τελευταία 24ωρα. Μετά την εξαφάνισή τους είχε σημάνει συναγερμός «Ambert Alert».

Οι σοροί των δύο γυναικών εντοπίστηκαν στις 11:40 το πρωί της Κυριακής σε δύσβατη περιοχή της Πιερίας και συγκεκριμένα σε χαράδρα, βάθους 120 μέτρων, κοντά στην ορεινή περιοχή Φωτεινά, απ’ όπου διέρχεται η παλιά εθνική οδός Κατερίνης - Ελασσόνας. 

Τις δύο γυναίκες βρήκε μικτό κλιμάκιο πυροσβεστών, ανδρών της ΕΜΑΚ και αστυνομικών, που και με τη βοήθεια drones ερευνούσε την περιοχή. 

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας, παρ’ όλα αυτά ειδοποιήθηκαν να φτάσουν στο σημείο ιατροδικαστής αλλά και αστυνομικοί των εγκληματολογικών ερευνών. 

Τα άψυχα σώματα της 17χρονης και της μητέρας της βρέθηκαν δίπλα και εξωτερικά από Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο φαίνεται πως είχαν φύγει από το σπίτι τους στην Κατερίνη. 

Σημειώνεται, ότι την  εξαφάνισή τους δήλωσε το Σάββατο 9 Νοεμβρίου ο πατέρας της ανήλικης και σύζυγος της 45χρονης.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος

Το Πυροσβεστικό Σώμα έδωσε στη δημοσιότητα  βίντεο από τη διαδικασία ανάσυρσης, αναφέροντας σε ανακοίνωσή του: 

"Πραγματοποιήθηκε τις απογευματινές ώρες σήμερα, 17 Νοεμβρίου, επιχείρηση ανάσυρσης δύο γυναικών χωρίς τις αισθήσεις τους στη Δ.Ε. Πέτρας στην Κατερίνη Πιερίας. Οι δύο γυναίκες και το Ι.Χ.Ε. όχημά τους, είχαν εντοπιστεί σε χαράδρα βάθους περίπου 120 μ. στην εν λόγω περιοχή. Στην επιχείρηση ανάσυρσης συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης και Λιτοχώρου, από την 2η Ε.Μ.Α.Κ., η ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ".

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-11-2019 από directNEWS.gr
 


Τελευταίες Ειδήσεις