Logo

Υπόθεση παιδεραστίας στη Μάνη: Η γιαγιά γνώριζε τις ασελγείς πράξεις του παππού στη 12χρονη



 
 

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την  υπόθεση παιδεραστίας στη Μάνη με φερόμενο ως δράστη έναν ιερέα, που έχει κριθεί προφυλακιστέος, και  θύμα μία 12χρονη, η οποία εξακολουθεί να παραμένει στο  Χαμόγελό του Παιδιού. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο ΑΝΤ1  μια νέα μαρτυρία για την υπόθεση του κοριτσιού βάζει και πάλι στο κάδρο των ευθυνών τον παππού αλλά και τη γιαγιά του παιδιού.

Συγκεκριμένα, κάτοικος της περιοχής κατέθεσε όσα του είχε πει ο ιερέας στη Μάνη: «Μου είπε κοίτα να δεις που ο παππούς έχει κάνει πράγματα στη μικρή, ότι την έβαζε στα πόδια του, δεν φορούσε ρούχα ούτε ο παππούς ούτε και η μικρή και ότι η γιαγιά του γνώριζε».

Από την πλευρά του ο ιερέας από τη Μάνη, που βρίσκεται στις φυλακές, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, κάνοντας λόγο για προκατασκευασμένες και κατευθυνόμενες μαρτυρίες της μικρής.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, Νίκος Ιωάννου, υποστηρίζει τα εξής: «θεωρώ πως σιγά σιγά έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την ατράνταχτη αθωότητα του εντολέα μου».

Πληροφορίες αναφέρουν  ότι το θύμα παρουσίαζε προβληματική συμπεριφορά στο σχολείο. Το γεγονός αυτό ανησύχησε τη δασκάλα της, η οποία ειδοποίησε τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης κατόπιν συνεννόησης με τον διευθυντή του σχολείου.

Το κοριτσάκι υποβλήθηκε σε εξετάσεις όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε κακοποιηθει. Σύμφωνα με τη δική της μαρτυρία την κακοποιούσε ο σύντροφος της μητέρας της, δηλαδή ο ιερέας, και μάλιστα επί σειρά ετών.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας μιλούσε στους κατοίκους και τους επισκέπτες για την έλλειψη ταπεινότητας που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, αποδοκιμάζοντας τους τάφους-μαυσωλία στα νεκροταφεία της περιοχής ενώ τα έβαζε και με τους ντόπιους που ασχολούνται με τον τουρισμό κατηγορώντας τους για αισχροκέρδεια. Για τον εαυτό του έλεγε ότι προτιμά την μοναχική ζωή και πως οι μοναδικές του ασχολίες ήταν να ψαρεύει και να διακηρυτει το λόγο του Θεού.

Άραγε ο ιερέας είχε και μία σκοτεινή πλευρά την οποία φέρεται να γνώριζε μόνο η μικρή κόρη της αλλοδαπής συντρόφου του;

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-11-2019 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις