Logo

Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του με καραμπίνα - Την πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής [φωτο]



 
 

Ένας 54χρονος στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού σκότωσε την 33χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους συγκλονίζοντας την κοινωνία της Κρήτης.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, το ζευγάρι, που έχει ένα παιδάκι 4 ετών, είχε γυρίσει στο σπίτι του από νυκτερινή έξοδο. Λίγο αργότερα άρχισαν να καυγαδίζουν και όπως είπε αστυνομική πηγή, όλα φαίνεται πως έγιναν για λόγους αντιζηλίας που φέρεται να είχε ο δράστης με το θύμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδρας φέρεται ότι πυροβόλησε δύο φορές τη γυναίκα σχεδόν εξ επαφής με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντάς την θανάσιμα, όπως αναφέρει το flashnews.gr

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία που διεξάγει έρευνα για τα αίτια της δολοφονίας.

Ο 54χρονος μετά τη δολοφονία πήρε το τετράχρονο παιδάκι τους, το άφησε στο σπίτι συγγενικού του προσώπου και ενημέρωσε τις αρχές ομολογώντας την πράξη του. Τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα. 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 33χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες, ο 54χρονος με την χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Επιπλέον κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων: Την έδερνε στο δρόμο 

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της γειτονιάς της Νέας Αλικαρνασσού, όπου διαπράχθηεκ το άγριο φονικό 

Το cretalive.gr, επικαλούμενο μαρτυρίες γειτόνων αναφέρει ότι οι  σχέσεις του ζευγαριού φαίνεται να περνούσαν μεγάλα διαστήματα έντασης μεταξύ τους, καθώς όπως ισχυρίζονται ο 54χρονος υδραυλικός ζήλευε την κατά 21 χρόνια μικρότερη σύζυγό του, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδάκι, ηλικίας 4 χρόνων.

"Δεν περιμέναμε ότι θα έκανε αυτό το πράγμα" δήλωσαν οι γείτονες. "Έδερνε στο δρόμο τη γυναίκα του. Τη ζήλευε".

Ηλικιωμένη γειτόνισσα του ζευγαριού δήλωσε από την πλευρά της: "Τους γνώριζα πάρα πολύ καλά. Τώρα τελευταία, όμως, δεν είχαν προβλήματα. Ξύπνησα το πρωί και μου είπαν τι έγινε. Την έδερνε. Πήγαιναν και την έπαιρναν από τα χέρια του οι γείτονες".

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, πριν από δύο χρόνια η άτυχη 33χρονη μην αντέχοντας τη βάναυση συμπεριφορά του συζύγου της είχε επιστρέψει στο σπίτι των γονιών της. Το ζευγάρι, όμως, φαίνεται πως στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είχε λύσει τις διαφορές του, και η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο μοιραίο διαμέρισμα της Νέας Αλικαρνασσού.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, οι ένοικοι της ίδιας πολυκατοικίας στην οποία διέμενε το ζευγάρι δήλωσαν ότι δεν αντιλήφθηκαν την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στο κτιριακό συγκρότημα καθώς δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς που έκοψαν το νήμα της ζωής της 33χρονης μητέρας.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-12-2019 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις