Logo

Ενέδρα-μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς [φωτο]



 
 

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε στις 9 το βράδυ της Τρίτης ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Άγνωστος πυροβόλησε εναντίον του 47χρονου ποδοσφαιριστή έξω από το σπίτι του στην οδό Ελπίδος στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης που επέβαινε σε αυτοκίνητο, είχε στήσει καρτέρι στο Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Περίμενε να βγει από το σπίτι του. Τότε βγήκε από το αυτοκίνητο του και πυροβόλησε μία φορά εναντίον του Κοβάσεβιτς ενώ αυτός έβγαινε από το σπίτι του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο από την πτώση.

Πάντως, σκύβοντας κατάφερε να αποφύγει τη σφαίρα που προορίζονταν για τον ίδιο...

Διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν τον τραυματία με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Τι είπε ο Κοβάσεβιτς στους αστυνομικούς

Μιλώντας στους αστυνομικούς, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ανέφερε ότι είδε έναν άντρα να κατεβαίνει από ένα αυτοκίνητο με προτεταμένο το όπλο και να έρχεται προς το μέρος του. Ενστικτωδώς έσκυψε δεξιά και τότε αυτός τον πυροβόλησε. Αμέσως μετά έτρεξε, μπήκε στο όχημα και εξαφανίστηκε.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο της επίθεσης, έξω από το σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στη Γλυφάδα

Ανθρωποκυνηγητό της Αστυνομίας

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία που εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη του ενός ή περισσότερων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή, εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο  μικρού κυβισμού, το οποίο καταδίωξαν.

Λίγο αργότερα βρέθηκε το αυτοκίνητο που επέβαινε ο δράστης, καμμένο στην οδό Περγάμου 55, στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Το έκαψε προκειμένου να μην βρεθούν αποτυπώματα του.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, το όχημα ήταν κλεμμένο από τον περασμένο Νοέμβριο. Σε αυτό είχαν τοποθετηθεί πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Δείτε εδώ το καμμένο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε νωρίτερα ο δράστης στην επίθεση κατά του Κοβάσεβιτς

"Μήνυμα" στον Κοβάσεβιτς - Τον σημάδεψε στο πόδι

Ο δράστης φέρεται να τον σημάδεψε στο πόδι, ως προειδοποιητικό "μήνυμα" όπως εκτιμάται, πυροβολώντας τον μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το χτύπημα ήταν επαγγελματικό. Ο δράστης χτύπησε γρήγορα και έκαψε το αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά για να χαθούν τα ίχνη του.

Εκτιμάται πως δεν ήθελαν νεκρό τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, καθώς θα το είχαν καταφέρει από τόσο κοντινή απόσταση που πυροβολήθηκε...

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα κίνητρα της επίθεσης. Εάν πρόκειται για προσωπικές διαφορές του Σέρβου πρώην ποδοσφαιριστή με τον δράστη ή εάν είναι άλλη η αιτία της επίθεσης.

Ας σημειωθεί πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ντάρκο Κοβάσεβιτς, είναι μέλος στο τεχνικό τιμ της ερυθρόλευσης ποδοσφαιρικής ομάδας. Ειδικότερα, είναι επικεφαλής στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου, ενώ διετέλεσε και τεχνικός σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Στην καριέρα του ως εν ενεργεία ποδοσφαιριστής ο Κοβάσεβιτς είχε αγωνιστεί εκτός από τον Ολυμπιακό, στη Γιουβέντους, τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, τη Λάτσιο και τον Ερυθρό Αστέρα.
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις