Logo

Μαθήτρια 12 ετών εξουδετέρωσε επίδοξο Αλγερινό βιαστή στο Πέραμα [φωτο]



 
 

Μόνο ανυπεράσπιστη δεν ήταν η 12χρονη μαθήτρια την οποία είχε βάλει στο ...μάτι ένας 26χρονος Αλγερινός για να την κακοποιήσει σεξουαλικά στο Πέραμα.

Το κορίτσι επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο. Κατέβηκε από το τοπικό λεωφορείο και δεν πρόσεξε ότι την ακολούθησε ο 26χρονος επίδοξος βιαστής της ανήλικης.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε το κορίτσι στο Star.


«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω 24 - 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη που ασχολείται με πολεμικές τέχνες και ειδικότερα με το Κουνγκ Φου.

Μια κλοτσιά και δυο γροθιές ήταν αρκετές για να τον απωθήσει. Ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος και συνελήφθη λίγο αργότερα από την Ασφάλεια Περάματος, καθώς η μητέρα του κοριτσιού που την περίμενε στο σπίτι, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους, βλέποντας τον άντρα να έχει ξυλοφορτωθεί έχοντας μελανιασμένο πρόσωπο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας.

Ο πατέρας της 12χρονης κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη ο οποίος, όπως τον πληροφόρησαν οι αστυνομικοί, είναι μέλος εγκληματικής συμμορίας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις