Logo

Άγριο φονικό στην Κρήτη: Συνελήφθη ο δράστης [φωτο]



 
 

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, μετά από ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, ο 51χρονος δράστης της άγριας δολοφονίας που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης στις Μοίρες. .

Ο συλληφθείς είναι ένας αγροτοκτηνοτρόφος από το Ζαρό, ο οποίος είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για υποθέσεις οπλοφορίας. 

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο 51χρονος το βράδυ της Τετάρτης πήγε μεθυσμένος  κάτω από το σπίτι της πρώην συζύγου του, κάνοντας φασαρία. Όταν ο 79χρονος σπιτονοικοκύρης βγήκε έξω για να του ζητήσει να μην κάνει φασαρία, ο 51χρονος τον σκότωσε με το όπλο που είχε μαζί του και παράλληλα τραυμάτισε την 65χρονη σύζυγό του.

Η 65χρονη γυναίκα, που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός μπροστά της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κάταγμα δεξιού ώμου στην Ορθοπεδική Κλινική του ΠΑΓΝΗ,

Ο δράστης φέρεται να έριξε συνολικά 10 πυροβολισμούς. Από τα πυρά του ο 79χρονος δέχθηκε μία σφαίρα, ενώ 2-3 καρφώθηκαν στην πόρτα γειτονικού σπιτιού. Από θαύμα σώθηκαν παιδάκια που αμέριμνα έπαιζαν ηλεκτρονικό παιχνίδι μέσα στο σπίτι..

Ο 51χρονος μετά την πράξη του έγινε "καπνός" και τελικά, συνελήφθη τη πρωί της Πέμπτης. 

Γιος θύματος: ”Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα έπαιζε εμένα...”

Εν τω μεταξύ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο γιος του θύματος που διατηρεί γραφείο ταξιδίων και έκδοσης εισιτηρίων στις Μοίρες, αφού όπως αναφέρει το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά θα μπορούσε να ήταν εκείνος στη θέση του πατέρα του. Όπως αναφέρει η σελίδα, ρωτούσε τους γείτονες που είναι το σπίτι του “τουρ” …”Ευτυχώς που δεν βγήκα εγώ γιατί θα έπαιζε εμένα….” φέρεται να δήλωσε συγκλονισμένος.

πηγή φωτο: Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις