Logo

Φθιώτιδα: Ζευγάρι νεκρό από πυροβολισμούς στο σπίτι του στη Μακρακώμη - Δολοφόνος και αυτόχειρας ο σύζυγος; [φωτο]



 
 

Μέσα σε λίμνη αίματος εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης νεκροί, με τραύματα από όπλο στο κεφάλι, μέσα στο σπίτι τους στη Μακρακώμη Φθιώτιδας ένας άνδρας και η σύζυγός του.

Πρόκειται για 48χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων και την 50χρονη γυναίκα του, το σπίτι των οποίων βρίσκεται πάνω από το βενζινάδικο που διατηρούσε ο άνδρας στο ισόγειο χώρο, στην είσοδο της κωμόπολης στο ύψος της παλιάς εφορίας. 

Οι αρχές θεωρούν ως επικρατέστερο σενάριο  ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. 

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της ασφάλειας που έχει αναλάβει να διαλευκάνει τις συνθήκες της τραγωδίας.

Για την υπόθεση το lamiareport.gr,  σε ρεπορτάζ του αναφέρει, μεταξύ άλλων τα εξής: 

Ένας γείτονας και φίλος του ζευγαριού ανησύχησε που δεν τους είδε να ανοίγουν το πρατήριο. Μάλιστα χθες βράδυ είχαν και παραλαβή καυσίμων. Αφού δεν απαντούσαν στα απανωτά τηλέφωνά του, ούτε ο άνδρας ούτε η γυναίκα, ενημέρωσε τους συγγενείς τους.

Στο σημείο έφτασαν η μητέρα της γυναίκας και ο πατέρας του πρατηριούχου, οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Μαζί με τον αστυνομικό που έφτασε στο σπίτι έσπασαν ένα πλαϊνό παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι.

Η εικόνα που αντίκρισαν ήταν σοκαριστική, αφού βρήκαν το ζευγάρι μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η 50χρονη γυναίκα είχε πυροβοληθεί από καραμπίνα στο πρόσωπο, ενώ ο 48χρονος σύζυγος κείτονταν κι εκείνος νεκρός μέσα στα αίματα από βολή του ίδιου όπλου.

Από την πρώτη εικόνα στο χώρο φαίνεται ότι το ζευγάρι καυγάδισε και ο άνδρας έστρεψε το όπλο προς τη σύντροφό του την οποία πυροβόλησε και σκότωσε από πολύ κοντινή απόσταση. 

Στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα επάνω του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή. Τα αίτια της τραγωδίας δεν είναι ακόμη γνωστά, ωστόσο το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές αρχές και φανερά τουλάχιστον δεν είχε προβλήματα.

Στο σημείο εκτός από τους αστυνομικούς του ΑΤ Σπερχειάδας είναι και άνδρες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας για τη συλλογή στοιχείων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-1-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις