Logo

Θρίλερ δίχως ...φως για την επτάχρονη Βαλεντίν [βίντεο+φωτο]



 
 

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση επτάχρονου κοριτσιού από το Παγκράτι.

Τα ίχνη της μικρής Valentine Ablavykaka έχουν χαθεί από τις 23 Δεκεμβρίου.

Όμως ο πατέρας της δήλωσε την εξαφάνισή της μια ημέρα μετά, στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Όπως είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Παγκρατίου, το κοριτσάκι είχε πάει για ψώνια στη γειτονιά, αλλά δεν επέστρεψε.

Η Valentine Ablavykaka έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο μπουφάν, μπλε παντελόνι, μπορντό πουλόβερ και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιεί τις δικές του έρευνες με αρνητικά αποτελέσματα.

Δείτε φωτογραφία του αγνοούμενου κοριτσιού

 

Η υπόθεση εξαφάνισης του επτάχρονου κοριτσιού απασχόλησε χθες, Παρασκευή, την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" που μίλησε με τον πατέρα του κοριτσιού, ενώ πληροφορίες θέλουν την Βαλεντίν και μην είναι στην Ελλάδα αλλά στη Γαλλία.

“Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Αυτό που ξέρω είναι ότι τέσσερις ημέρες περίπου πριν από την εξαφάνιση της κόρης μου, ήρθε εδώ μία γυναίκα από το Κονγκό κρατώντας μία βαλίτσα”, ανέφερε ο πατέρας του κοριτσιού, δίνοντας τη δική του απάντηση στις μαρτυρίες γειτόνων που ισχυρίζονται ότι είδαν να βγάζουν βαλίτσες από το σπίτι όπου έμενε η 7χρονη.
“Την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου δεν πήγε σχολείο γιατί δεν είχαμε φαγητό να της δώσουμε και δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε αυτό. Περνάνε πολλά σενάρια από το μυαλό μου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί. Θέλω να με βοηθήσετε να βρω την κόρη μου γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά και έχουμε υποφέρει. Κοιμηθήκαμε σε δάση στην Τουρκία και γενικά ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Αισθάνομαι πως είναι ζωντανή και πως δεν της έχει συμβεί κάτι κακό”, ανέφερε στην εκπομπή.

Γείτονες υποστηρίζουν πως έβλεπαν τη μικρή Βαλεντίν και μόνη της στο σούπερ μάρκετ. Ένας κάτοικος διπλανής πολυκατοικίας έβλεπε διαφορετικά πρόσωπα να μπαινοβγαίνουν στο σπίτι της μικρής κρατώντας βαλίτσες.

Δημοσιογράφος της εκπομπής βρέθηκε στο σπίτι όπου έμενε το μικρό κοριτσάκι που αγνοείται πάνω από ένα μήνα από την περιοχή του Παγκρατίου.

 

Ακούστε τι λέει ο πατέρας της επτάχρονης

 

Ο πατέρας της Βαλεντίν απαντά και ως προς τις μαρτυρίες με τις βαλίτσες που είδαν γείτονες να βγαίνουν από το σπίτι του.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις