Logo

Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Ο κ. Αθανασίου χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευάσει τα αισχρά ψέματά του»



 
 

«Οι εισαγγελείς οφείλουν όταν δέχονται πιέσεις να αντιδρούν, να τις καταγγέλλουν άμεσα και όχι να εκλιπαρούν για άλλη μια ανανέωση της θητείας τους».

Με αυτό το δεικτικό τρόπο απαντά ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στον πρώην εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτη Αθανασίου, για τα όσα φέρεται να υποστήριξε καταθέτοντας την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά το σκάνδαλο Novartis. 

Ο κ. Παπαγγελόπουλος, συγκεκριμένα, με δήλωσή του χαρακτηρίζει ψεύτη και βραδυφλεγή τον κ. Αθανασίου, σημειώνοντας πως «χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευάσει τα αισχρά ψέματά του».

Αναλυτικότερα, όλη η δήλωση του κ. Παπαγγελόπουλου έχει ως εξής: 

«Οι εισαγγελείς οφείλουν όταν δέχονται πιέσεις να αντιδρούν, να τις καταγγέλλουν άμεσα και όχι να εκλιπαρούν για άλλη μια ανανέωση της θητείας τους. Ο κ. Αθανασίου χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευάσει τα αισχρά ψέματά του προκειμένου να εναρμονιστεί με την πλημμυροπαθή κ. Ράικου, η οποία με στημένη αναφορά στο όνομά του προκάλεσε την κατάθεσή του. Τους ενώνει σίγουρα η πίκρα και το μένος της μη παραμονής στις θέσεις τους για μια ολόκληρη εξαετία.

Κάποιες καρέκλες έχουν μέλι, κολλάς σ' αυτές και άντε να ξεκολλήσεις μετά… Ο κ. Αθανασίου δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου, είναι ψεύτης και βραδυφλεγής. Σε αντίθεση με αυτόν θα αντιδράσω άμεσα και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη. Θα αποκαλύψω όλα τα κατά παραγγελία ψέματά του και για ποιους λόγους δεν του επιτρέπεται πλέον να ασκεί τα καθήκοντά του ως εισαγγελέας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις