Logo

Λος Άντζελες: Μωρό 3 μηνών μεταξύ των 8 τραυματιών από μεγάλη φωτιά σε κτήριο 25 ορόφων [βίντεο+φωτο]



 
 

Ένα βρέφος, μόλις 3 μηνών, είναι μεταξύ των τραυματιών από μία «ύποπτη» κόλαση φωτιάς που ξέσπασε σε ένα κτήριο 25 ορόφων με διαμερίσματα στο Λος Άντζελες.

Συγκεκριμένα, 8 άτομα τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 08:30 το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) σε κτήριο πολυκατοικίας που βρίσκεται στο 11740 West Wilshire Boulevard στο  Brentwood, ανέφεραν αξιωματούχοι της πυροσβεστικής.. 

Έξι από τους τραυματίες παρουσιάζουν αναπνευστικά προβλήματα και οι υπόλοιποι δύο είναι πιο σοβαρά τραυματισμένοι, σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματούχους.

Όπως αναφέρει η Daily Mail αξιωματούχοι της πυροσβεστικής χαρακτήρισαν την φωτιά ως «πιθανώς ύποπτη» σε συνέντευξη Τύπου, αλλά αρνήθηκαν να διευκρινίσουν ποια είναι αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία που ενδέχεται να δείχνουν εμπρησμό σε αυτό το πρώιμο στάδιο των ερευνών. 

Βίντεο που έχουν «ανέβει» στα social media δείχνουν φλόγες στο εσωτερικό του κτιρίου και πυκνό μαύρο καπνό να βγαίνει από ένα μπαλκόνι.

Το Τμήμα Πυροσβεστικής του Λος Άντζελες τόνισε ότι νωρίτερα είχε δηλώσει πως άνθρωποι είχαν πηδήξει από το κτήριο να σωθούν και διευκρίνισε ότι αυτές οι αναφορές ήταν λανθασμένες, καθώς οι άνθρωποι που αποπειράθηκαν να πηδήξουν στο κενό, τελικά, διασώθηκαν με πυροσβεστική σκάλα.  

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-1-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις