Logo

Νεκρό βρέφος σε παραλία στην Πάτρα - Συνελήφθη η μητέρα του [βίντεο+φωτο]



 
 

Συναγερμός σήμανε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στις αστυνομικές και λιμενικές αρχές μετά τον εντοπισμό νεκρού βρέφους σε παραλία στην Πάτρα.

Ένας περαστικός βρήκε το βρέφος στην παραλία Αγυιά και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία..

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και το πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το νεκρό βρέφος.

Πρόκειται για ένα βρέφος (κοριτσάκι) περίπου τριών μηνών. Το μωρό ήταν τυλιγμένο με μια κουβέρτα και πληροφορίες αναφέρουν πως τα χαρακτηριστικά του είναι αλλοιωμένα, γεγονός που δυσκολεύει αυτή τη στιγμή την εκτίμηση τόσο για τα αίτια όσο και για τον χρόνο θανάτου.

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θάνάτου του.

Η μητέρα ομολόγησε την εγκατάλειψη του βρέφους 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές εντόπισαν τη μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για 27χρονη Ελληνίδα, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε με καισαρική τομή στο μαιευτήριο του νοσοκομείου «Άγ. Ανδρέας» στην Πάτρα. 

Η μητέρα πήρε εξιτήριο την Τρίτη και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της.

Προς το παρόν άγνωστοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν την  27χρονη, η οποία έχει συλληφθεί,  να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της.

Η 27χρονη, ανακρινόμενη από τις λιμενικές αρχές, ομολόγησε ότι εγκατέλειψε το βρέφος της. 

Όπως μετέδωσε ο ANT1, η νεαρή γυναίκα, μέσω του δικηγόρου της, Γιάννη Αποστολόπουλου, υποστήριξε πως έφυγε από το μαιευτήριο στις 3.25 τα ξημερώματα έχοντας το βρέφος αγκαλιά και χρησιμοποιώντας δικό της όχημα.

Για το γεγονός αυτό μάλιστα, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Η γυναίκα κάποια στιγμή χάνεται και σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο, περιφερόταν για ώρες σε όλη την πόλη και τελικά το πρωί της Τετάρτης άφησε το βρέφος στην παραλία, πολύ κοντά στο κύμα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν είναι ακόμα σε θέση να περιγράψει τι έχει συμβεί.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι το γεγονός ότι η 27χρονη πήγε να γεννήσει χωρίς να έχει μαζί της πράγματα που συνήθως απαιτούνται για τη νοσηλεία αυτές τις ημέρες. Έτσι υπάρχει η εκτίμηση, με την οποία συμφωνεί και ο δικηγόρος της,  πως δεν είχε ενημερώσει κανέναν από το περιβάλλον της και πιθανότατα ούτε τον πατέρα

Δείτε φωτογραφία από το σημείο στην παραλία όπου βρέθηκε το βρέφος

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις