Logo

Ένας νεκρός σε άγρια συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο+φωτο]



 
 

Άγρια συμπλοκή με ένα νεκρό και ένα τραυματία σημειώθηκε γύρω στις 13:00 της Πέμπτης κοντά στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σαπφούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αιματηρό επεισόδιο εμπλέκονται αλλοδαποί. Οι συμπλεκόμενοι φέρονται να χρησιμοποίησαν μαχαίρια και όπλα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί και ότι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν πέντε κάλυκες.  

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας΄άνδρας, που αρχικά διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό, έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς, ενώ άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά. 

Τα δύο θύματα είναι Αφγανοί υπήκοοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, πίσω από τη συμπλοκή ενδέχεται να κρύβονται ανταγωνισμοί μεταξύ κυκλωμάτων που εμπλέκονται σε παράνομο εμπόριο τσιγάρων, στην ευρύτερη περιοχή.

12 προσαγωγές και μία σύλληψη

Δεκατρείς κάλυκες, ένα μαχαίρι και έξι ρόπαλα βρέθηκαν στο σημείο της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και είχε σαν συνέπεια τον θάνατο ενός 23χρονου Αφγανού και τον τραυματισμό ενός 25χρονου ομοεθνή του, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

Η Αστυνομία προχώρησε συνολικά σε 13 προσαγωγές, εκ των οποίων  κρατήθηκε μόνο ο ένας. Για τους υπόλοιπους 12 δεν προέκυψε εμπλοκή στο επεισόδιο και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη συμπλοκή

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση σε βάρος των Αφγανών. Στο βίντεο διακρίνεται συμμετέχοντες στη συμπλοκή να τρέχουν κρατώντας ξύλα και άλλα αντικείμενα στα χέρια τους.

Δείτε το βίντεο όπως παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha

 

Χρυσοχοϊδης: Γνωστοί της Αστυνομίας οι δράστες και το θύμα

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το αιματηρό περιστατικό στη Μενάνδρου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης δήλωσε πως οι δύο από τους δράστες του εγκλήματος είναι γνωστοί και θα συλληφθούν.

Επίσης, ανέφερε ότι το θύμα και ο ένας βαριά τραυματισμένος είχαν ποινικό παρελθόν και είναι γνωστοί στην Αστυνομία.

 
 
 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-2-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις