Logo

Μυστήριο με το θάνατο 5χρονης στο νοσοκομείο Λάρισας



 
 

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του πεντάχρονου κοριτσιού που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Το κοριτσάκι εισήχθη στην παιδιατρική κλινική μετά από παραπομπή από ιδιώτη παιδίατρο το μεσημέρι της Δευτέρας 17/2 με πυρετό που διαρκούσε μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet, οι εξετάσεις στο παιδί είχαν δείξει αποκλίσεις κάποιων δεικτών με αποτέλεσμα οι γιατροί να μπουν σε στάδιο διερεύνησης.

Τελικά απεβίωσε στις 5 τα ξημερώματα μετά από μιάμιση μέρα νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Στο άψυχο κορμάκι του παιδιού έγινε νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενήργησε η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, διαπιστώθηκε λειτουργική έκπτωση του ήπατος, κάτι που χρήζει εργαστηριακής διερεύνησης.

Επίσης, πάρθηκαν δείγματα τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια του ΚΕΕΛΠΝΟ προκειμένου να συνεχιστεί η διερεύνηση για τα αίτια θανάτου της 5χρονης. Οι απαντήσεις αναμένονται σε 4 με 5 ημέρες.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου Λάρισας

Σύμφωνα με πρωινή ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας:
«Στις 17/2/2020, εισήχθη στις 13:00 κοριτσάκι 5 ετών στην Παιδιατρική Κλινική κατόπιν παραπομπής από ιδιώτη παιδίατρο, μετά από συνεχιζόμενη πυρετική κίνηση από εβδομάδας.

Στις 19/2/2020 απεβίωσε στις 5:00 το πρωί, αιφνιδίως.Ζητήθηκε νεκροψία – νεκροτομή και αναμένουμε το αποτέλεσμα».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις