Logo

Παγκόσμια συμπαράσταση στον εννιάχρονο-θύμα bullying [βίντεο]



 
 

Κύμα παγκόσμιας συμπαράστασης στον εννιάχρονο από την Αυστραλία που υφίσταται bullying από συμμαθητές του, προκάλεσε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα του παιδιού.

Θύμα bullying έπεσε ο εννιάχρονος Κουαντέν, ο οποίος πάσχει από αχονροπλασία, μια γενετική διαταραχή που προκαλείται από νανισμό, να δέχεται bullying από συμμαθητή του.

Η μητέρα του Κουάντεν που πήγε να τον πάρει πριν λίγες μέρες από το σχολείο, είδε ένα συμμαθητή να κοροϊδεύει το γιο της για το ύψος του. Όταν έφτασαν στο αμάξι, η Μπέιλς, μην μπορώντας να αντέξει το δράμα του παιδιού της, δημοσιοποίησε βίντεο με το αγόρι να  κλαίει και να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του!

«Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού» ανέφερε στο βίντεο που δημοσιοποίησε η μητέρα του Κουάντεν.

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν» ανέφερε η απεγνωσμένη μητέρα.

Το βίντεο έγινε viral με χιλιάδες ανθρώπους, μεταξύ τους και πολλοί διάσημοι, να εκφράζουν τη συμπαράσταση και την αγάπη τους στον μικρό Κουάντεν.

Συγκεντρώθηκαν 450.000 δολάρια για να πάει στη Disneyland!

Πάντως, μετά το κλάμα, το μικρό αγόρι θα μπορέσει να χαρεί, καθώς από όλο τον κόσμο ευαισθητοποιήθηκαν και συγκεντρώθηκαν χρήματα, με τα οποία θα μπορέσει ο 9χρονος να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να ταξιδέψει στην Disneyland.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 452.000 δολάρια, ποσό πολύ υψηλότερο από τον στόχο των 10.000 δολαρίων που αρχικά είχε τεθεί.

Το ποσό συγκεντρώθηκε χάρη στην προσπάθεια που ζωντάνεψε μέσα από τη σελίδα «GoFundMe» στο Facebook.

Ανάμεσα στους χιλιάδες που εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Κουάντεν ξεχώρισε το συγκινητικό μήνυμα του Χιού Τζάκμαν. «Κουάντεν είσαι δυνατότερος από ό,τι πιστεύεις. Και ασχέτως του τι συμβαίνει, εγώ είμαι φίλος σου. Ας είμαστε όλοι ευγενικότεροι ο ένας απέναντι στον άλλο. Το bullying δεν είναι σωστό. Τέλος. Η ζωή είναι ήδη δύσκολη από μόνη της. Οπότε ας θυμόμαστε ότι κάθε άνθρωπος μπροστά μας δίνει κάποιου είδους μάχη».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Walking Dead, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν αναφέρει στο δικό του μήνυμα: «Θέλω να ξέρεις ότι έχεις φίλους, συμπεριλαμβανομένου εμού. Έχεις φίλους εκεί έξω τους οποίους δεν έχεις συναντήσει ακόμα. Είμαστε εδώ, σε καλύπτουμε. Πρέπει να το ξέρεις. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα με τον καιρό».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με το εννιάχρονο αγόρι που προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις