Logo

Υπόθεση Novartis: Παρουσιάστηκε και η "Αικατερίνη Κελέση"



 
 

Μετά τον "Μάξιμο Σαράφη", στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση παρουσιάστηκε σήμερα, Σάββατο και η προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση Novartis, "Αικατερίνη Κελέση" προκειμένου να καταθέσει στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τυχόν ευθύνες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία "Αικατερίνη Κελέση" προσήλθε λίγο μετά τη 1.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο Τμήμα Προστασίας Μαρτύρων της ΓΑΔΑ, δηλώνοντας έτοιμη να καταθέσει με προστασία της ταυτότητας της, όπως επεσήμανε χθες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Υπενθυμίζεται πως χθες το απόγευμα είχε παρουσιαστεί στη ΓΑΔΑ και ο "Μάξιμος Σαράφης".

Μετά την εμφάνιση τους εκδόθηκε ανακοίνωση από την Αστυνομία στην οποία τονίζεται πως δεν συντρέχουν πλέον οι λόγοι βίαιης προσαγωγής τους.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Μαρτύρων της ΓΑΔΑ επικοινώνησαν με τους υπεύθυνους της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής και αποφασίστηκε να εξεταστούν και οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες μεθαύριο, Δευτέρα.

Το απόγευμα θα εξεταστεί ο "Μάξιμος Σαράφης", ενώ στις 8.30 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα ακολουθήσει η εξέταση της "Αικατερίνης Κελέση".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 22-2-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις