Logo

Κλειστά τρία σχολεία στο Ψυχικό - Εκδρομή στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης με 100 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών



 
 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή, για προληπτικούς λόγους τρία σχολεία στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού λόγω του κοροναϊού.

Αιτία το γεγονός ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο μαθητές των σχολείων να έχουν έρθει σε επαφή με άτομο που έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ειδικότερα, θα κλείσουν τα σχολεία όπου είναι μαθητές τα παιδιά της 40χρονης γυναίκας που νοσηλεύεται στο "Αττικόν" νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον COVID-19.

Πρόκειται για:

  • Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών
  • Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού
  • Το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Τα τρία σχολεία θα παραμείνουν κλειστά  αύριο με απόφαση των υπουργών Παιδείας Νίκης Κεραμέως και Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Στο Λονδίνο η κόρη της 40χρονης μαζί με 100 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών

Στο μεταξύ στο Λονδίνο βρίσκεται η κόρη της 40χρονης μαζί με περίπου 100 μαθητές του Κολλεγίου Αθηνών.

Το κορίτσι πήγε σε εκπαιδευτική εκδρομή με τους συμμαθητές της, μετά την επιστροφή της μητέρας της από το Μιλάνο.

Η μαθήτρια αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις στο Λονδίνο.

Οι υπεύθυνοι του Εθνικού Οργανισμού Δημοσίας Υγείας (ΕΟΔΥ) έχει έρθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του Κολλεγίου το οποίο ενημέρωσε με μήνυμα τους γονείς των μαθητών που έχουν πάει εκδρομή στη βρεταντική πρωτεύουσα.

Το μήνυμα που έστειλε το Κολλέγιο στους γονείς των μαθητών του και υπογράφεται από τον Απόστολο Αθανασόπουλο, συνδιευθυντή του Κολεγίου και Συντονιστή Σχολικών Μονάδων, αναφέρειιιιιιι:

«Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μας ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο κοροναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις