Logo

Κορωναϊός: Θετικός στον ιό εργαζόμενος της Google στη Ζυρίχη [βίντεο]



 
 

Ένας υπάλληλος της Google βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό και η εταιρεία περιορίζει περαιτέρω τα ταξίδια των εργαζομένων, καθώς οι ανησυχίες γύρω από την έξαρση της επιδημίας αυξάνονται.

Την Παρασκευή, ο γίγαντας της αναζήτησης που έχει την έδρα του στην Καλιφόρνια ενημέρωσε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους υπαλλήλους του για να τους  ότι ένας υπάλληλος που ήταν στο γραφείο της Ζυρίχης βρέθηκε θετικός στον ιό που προκαλεί την ασθένεια COVID-19, είπε στο Business Insider. μια πηγή που είναι εξοικειωμένη με το θέμα. Αυτός ο υπάλληλος δεν ήταν συμπτωματικός όσο βρισκόταν ήταν στο γραφείο.

Δεν είναι γνωστή η ταυτότητα και η κατάσταση του υπαλλήλου της Google που εξετάσθηκε και βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό.

Σε μια δήλωση, ένας εκπρόσωπος της Google είπε: "Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ένας υπάλληλος από το γραφείο στη Ζυρίχη έχει διαγνωσθεί με τον κοροναϊό. Ήταν στο γραφείο της Ζυρίχης για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προτού υπάρξουν συμπτώματα. Έχουμε λάβει και θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ακολουθώντας τις συμβουλές των στελεχών της δημόσιας υγείας, καθώς δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια όλων".

Την ίδια στιγμή η εταιρεία απαγορεύει στους υπαλλήλους της να ταξιδεύουν στο Ιράν καθώς και στις δύο περιφέρειες της Ιταλίας, τη Λομβαρδία και το Βένετο, όπου έχει εξαπλωθεί η επιδημία, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εξάλλου, από τις 2 Μαρτίου, θα απαγορευτεί στους εργαζομένους της Google να ταξιδεύουν στη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία.

Σημειώνεται, ότι συνολικά, περισσότερα από 83.700 κρούσματα έχουν επιβεβαιωθεί, σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, ενώ πάνω από 2.800 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-2-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις