Logo

Νοσοκομειακοί γιατροί: Η κυβέρνηση αντί να σώσει το λαό, σώζει τα ιδιωτικά συμφέροντα [βίντεο]



 
 

Δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης για τις τεράστιες ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας του προσωπικού των νοσοκομείων.

Η Δέσποινα Τοσουνίδου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος κατήγγειλε επώνυμα στην ΕΡΤ για τις ελλείψεις, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι κάνει "αβάντα" στους ιδιώτες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

"Διαμαρτυρηθήκαμε στον κύριο Κικίλια και τον κύριο Κοντοζαμάνη ότι βγήκαν να μας διαψεύσουν ότι δεν υπάρχουν επώνυμες καταγγελίες για το ότι δεν υπάρχουν μέσα ατομικής προστασίας για τα νοσοκομεία. Τι είναι η πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ; Τι είναι ο γραμματέας της ΟΕΝΓΕ; Τι είμαι εγώ; Τι είναι πολλοί συνάδελφοι που βγαίνουν επωνύμως με τα ονόματα τους και τα πρόσωπα τους στις κάμερες και λένε ότι δεν έχουν μάσκες; Όλοι αυτοί τι είναι; Ανώνυμοι;", διερωτήθηκε η κυρία Τοσουνίδου.

Και συμπλήρωσε καταγγέλλοντας την κυβέρνηση δημόσια μέσα από την ΕΡΤ:

"Λυπάμαι πάρα πολύ που ακόμα και σήμερα προσπαθεί η κυβέρνηση, αντί να σώσει την υγεία του λαού, να σώσει τα ιδιωτικά συμφέροντα. Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτό.

Την ίδια στιγμή που στην Ιρλανδία κρατικοποιούνται ιδιωτικές κλινικές, εδώ έχουμε μία κυβέρνηση που ιδιωτικοποιεί την Υγεία. Επιτέλους!".

Βέβαια, την ίδια ώρα που γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό δεν έχει μάσκες και άλλα ατομικά μέτρα προστασίας στα νοσοκομεία, η κυβέρνηση μοιράζει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης 11 εκατομμύρια ευρώ για το "Μένουμε σπίτι".

Δείτε το βίντεο από το δριμύ κατηγορώ της εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος στην ΕΡΤ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-3-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις