Logo

«Σταθερός» ο Μπόρις Τζόνσον παραμένει άλλη μία νύχτα στην εντατική [βίντεο]



 
 

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος νοσεί από τον Covid-19 και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική για να βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση από εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ.

«Η κατάσταση του πρωθυπουργού είναι σταθερή και παραμένει στην εντατική για στενή παρακολούθηση. Έχει καλή διάθεση», τόνισε την Τρίτη το βράδυ ο εκπρόσωπος του βρετανικού πρωθυπουργικού γραφείου, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail,  ο υπουργός Εξωτερικών, Ντόμινικ Ράαμπ, που έχει αναλάβει την ευθύνη για τη λειτουργία της χώρας, αφού ο Πρωθυπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο  μετά την επιδείνωση της υγείας του,  είπε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κ. Τζόνσον: 

«Δεν είναι μόνο ο Πρωθυπουργός σε όλους μας στο Υπουργικό Συμβούλιο. Δεν είναι μόνο ο προϊστάμενός μας. Είναι επίσης συνάδελφος και είναι επίσης φίλος μας. "Έτσι, όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τον Πρωθυπουργό αυτή τη στιγμή, με την Κάρρι και με όλη την οικογένειά του. «Είμαι βέβαιος ότι θα περάσει γιατί εάν υπάρχει ένα πράγμα που ξέρω για τον πρωθυπουργό αυτό, είναι μαχητής και θα επιστρέψει στο τιμόνι που θα μας οδηγήσει σε αυτή την κρίση σύντομα».

Όπως τόνισαν κυβερνητικές πηγές  στα βρετανικά ΜΜΕ  δεν θα υπάρξει μέχρι αύριο νεότερη ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του Τζόνσον.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις