Logo

Τι «απαντά» ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τον κοροναϊό και το 5G



 
 

Πιο πειστικές από τις επιστημονικές ερμηνείες για την διασπορά του κοροναϊού φαίνεται πως είναι για πολλούς ανθρώπους οι θεωρίες συνωμοσίας περί εξάπλωσης της πανδημίας μέσω της τεχνολογίας 5G που έχουν κατακλύσει το Διαδίκτυο. 

Δεν εξηγείται διαφορετικά η σπουδή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας να «απαντήσει» σε όσους αναπτύσουν τέτοιου τύπου θεωρίες, τονίζοντας πως ο κοροναϊός δεν προκαλείται ούτε και εξαπλώνεται μέσω των δικτύων 5G. 

Συγκεκριμένα ο ΠΟΥ στην ιστοσελίδα του προχώρησε σε ανάρτηση με την οποία επιχειρεί να βάλει τέλος στις τρομολάγνες θεωρίες περί σχέσεων της νόσου COVID-19 με τα δίκτυα 5G, όπως αναφέρει το who.int

Όπως τονίζεαι στην ανάρτηση, οι ιοί δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέσω ραδιοκυμάτων και δικτύων κινητής τηλεφωνίας. Η νόσος COVID-19 εξαπλώνεται σε πολλές χώρες που δεν διαθέτουν δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 5G.

Ο κοροναϊός εξαπλώνεται μέσω αερομεταφερόμενων σταγονιδίων της αναπνευστικής οδού, όταν ένα μολυσμένο άτομο βήχει, φτερνίζεται, ή μιλάει. Οι άνθρωποι μπορούν επίσης να μολυνθούν αγγίζοντας μια μολυσμένη επιφάνεια και εν συνεχεία αγγίζοντας τα μάτια, το στόμα, ή την μύτη τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις