Logo

Κοροναϊός: Εξιτήριο έλαβε από το νοσοκομείο ο Μπόρις Τζόνσον [φωτο]



 
 

Ο Μπόρις Τζόνσον την Κυριακή βγήκε από το νοσοκομείο, μετά από μία μάχη με τον κοροναϊό, που τον πήγε στην "πόρτα του θανάτου".

Η Ντάουνινγκ Στριτ επιβεβαίωσε το απόγευμα της Κυριακής ότι o Βρετανός Πρωθυπουργός έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο Σεντ Τόμας στο κεντρικό Λονδίνο, όπου εισήχθη την περασμένη Κυριακή. 

Η νοσηλεία του περιελάμβανε τρεις νύχτες στην εντατική, όπου του χορηγήθηκε οξυγόνο, ενώ με αγωνία το έθνος ανέμενε νέα για την κατάστασή του. 

Ο κ. Τζόνσον, 55 ετών, τώρα κατευθύνεται στην εξοχική κατοικία του Chequers στο Μπάκινγχαμσάιρ για να ξεκουραστεί, με τον εκπρόσωπο της Ντάουνινγκ Στριτ να αναφέρει ότι «με την συμβουλή της ιατρικής του ομάδας ο Πρωθυπουργός δεν θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά», όπως αναφέρει η Daily Mail. 

 Ο  εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ συνεχίζοντας είπε πως ο κ. Τζόνσον: « Θέλει να ευχαριστήσει όλους στο νοσοκομείο St Thomas’ για την εξαιρετική θεραπεία που του παρεσχέθη. Όλες οι σκέψεις του είναι σε αυτούς που έχουν επηρεαστεί από τη νόσο». 

Το «ευχαριστώ» της μνηστής του Μπόρις Τζόνσον στο ιατρικό προσωπικό

Η Κάρι Σίμοντς, η έγκυος μνηστή του Μπόρις Τζόνσον ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό, το οποίο βοήθησε τον Βρετανό πρωθυπουργό να ξεπεράσει την περιπέτεια του με την COVID-19, προσθέτοντας ότι υπήρξαν «πολύ μαύρες στιγμές» την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω αρκετά τους ανθρώπους του εθνικού συστήματος υγείας. Το προσωπικό στο νοσοκομείο St Thomas υπήρξε εξαιρετικό. Δεν θα μπορέσω ποτέ να σας το ξεπληρώσω και δεν θα σταματήσω ποτέ να σας ευχαριστώ» έγραψε η ίδια στο Twitter. 

 

*πηγή φωτο: Daily Mail

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-4-2020 από directNEWS.gr  


Τελευταίες Ειδήσεις