Logo

Μετανάστες έσπασαν την καραντίνα στη δομή στη Μαλακάσα - Έρευνες της Αστυνομίας



 
 

Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και σύλληψη δύο μεταναστών που έσπασαν την καραντίνα στη δομή φιλοξενίας μεταναστών στη Μαλακάσα, όπου παρουσιάστηκαν κρούσματα του κοροναϊού.

Τέσσερα άτομα έσπασαν την καραντίνα στην οποία έχει τεθεί η δομή. Οι δύο από αυτούς εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης, ενώ αναζητούνται τα άλλα δύο.

Υπενθυμίζεται πως η δομή μεταναστών στη Μαλακάσα έχει τεθεί σε καραντίνα από τις αρχές του μήνα, λόγω κρούσματος κοροναϊού.

Όμως τις τελευταίες ημέρες προστέθηκε και δεύτερο κρούσμα. Πρόκειται για μία από τις οκτώ επαφές του πρώτου κρούσματος.

Το ότι νοσεί από ον ιό, διαπιστώθηκε όταν κατήγγειλε μαζί με τη σύζυγό του την κακοποίηση του 10χρονου γιου του από άλλο μετανάστη.

Οι γονείς του 10χρονου είχαν πάει το Μεγάλο Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Ωρωπού, όπου κατήγγειλαν κακοποίηση του παιδιού από άλλον αλλοδαπό της δομής. Από εκεί μεταφέρθηκαν με περιπολικό στη ΓΑΔΑ και στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας που διενήργησε την προανάκριση. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον άφησε ελεύθερο, καθώς τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή.

Την περασμένη Τετάρτη ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε με συμπτώματα του κοροναϊού στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου, όπου διαπιστώθηκε ότι πράγματι νοσεί από Covid-19.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη μπήκαν προληπτικά σε καραντίνα 14 ημερών οι αστυνομικοί ΓΑΔΑ και άλλοι κρατικοί λειτουργοί, που ήρθαν σε επαφή με Αφγανό από τη δομή της Μαλακάσας που διαπιστώθηκε πως νοσεί από τον SARS-CoV-19.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-4-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις