Logo

Συνελήφθη ο παιδεραστής Νίκος Σειραγάκης – Παραβίασε τους όρους αποφυλάκισης



 
 

Συνελήφθη, με εντολή του εισαγγελέα Γρεβενών, ο 56χρονος καταδικασμένος για πράξεις παιδεραστίας, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος πρόσφατα είχε αποφυλακισθεί με όρους, έχοντας εκτίσει τα δύο πέμπτα της ποινής που του είχε επιβληθεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παιδεραστής του Ρεθύμνου συνελήφθη την Παρασκευή 8/5 γιατί παραβίασε έναν από τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί. 

Σύμφωνα με το βούλευμα, με το οποίο διατάχθηκε η υπό όρους απόλυση του από τις φυλακές Γρεβενών, ο Νίκος Σειραγάκης ήταν υποχρεωμένος να κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα εντός του δήμου Καλαμαριάς. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στη Μενεμένη.

Αμεσα ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών, εκ των οποίων εκτιτέα ήταν τα 25 έτη. Παρέμεινε έγκλειστος για 8 έτη και πέντε μήνες και είχε πραγματοποιήσει 1.300 μεροκάματα στο κυλικείο των φυλακών. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Από την Αστυνομία εκδόθηκε σήμερα, Σάββατο, η ακόλουθη ανακοίνωση για τη σύλληψη του 56χρονου παιδεραστή, δυνάμει σχετικής Εισαγγελικής Διάταξης, μετά την παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί:

"Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς οδήγησε στη σύλληψη 56χρονου φυγόποινου ημεδαπού, απογευματινές ώρες χθες (08-05-2020) .

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης αναφέρεται ότι, με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γρεβενών, είχαν επιβληθεί στον προαναφερόμενο άντρα περιοριστικοί όροι, μεταξύ των οποίων και η υποχρέωση διαμονής του σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, ο 56χρονος παραβίασε τους περιοριστικούς όρους της δηλωθείσας διεύθυνσης, με αποτέλεσμα να εκδοθεί Διάταξη Εισαγγελέα, σύμφωνα με την οποία διατάχθηκε η προσωρινή του σύλληψη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα".

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 9-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις