Logo

Κάηκαν 5 ασθενείς σε νοσοκομείο για τον COVID-19 [βίντεο]



 
 

Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ο εκπρόσωπος Tύπου του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ντμίτρι Πεσκόφ μολύνθηκε από τον κορωνοϊό, σχεδόν 10 ημέρες μετα την ανακοίνωση ότι νόσησαν ο Ρώσος Υπουργός Κατασκευών Βλαντιμίρ Γιάκουσεφ και ο υφιστάμενός του Ντμίτρι Βόλκοφ.
Στις 30 Απριλίου είχε ανακοινώσει ότι προσβλήθηκε από τον νέο κορωνοϊό και ο Ρώσος πρωθυπουργός Μιχαήλ Μισούστιν.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι καλά στην υγεία του, ενώ χθες ανακοίνωσε την σταδιακή άρση των περιορισμών, αν και η  Ρωσία έγινε η τρίτη χώρα παγκοσμίως σε κρούσματα κορωναϊού, μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισπανία.

Κάηκαν πέντε ασθενείς σε νοσοκομείο για τον κοροναϊό

Στο μεταξύ πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που σημειώθηκε σε νοσοκομείο της Αγίας Πετρούπολης, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος σε συσκευή υποστήριξης αναπνοής.

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, το νοσοκομείο Σεντ Γκεόργκι είχε διαμορφωθεί για να υποδέχεται ασθενείς με Covid-19 και η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε έκταση 10 τετραγωνικών μέτρων.
Οι πέντε ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους ήταν συνδεδεμένοι σε συσκευές τεχνικής υποστήριξης της αναπνοής.

Συνολικά 150 άτομα, προσωπικό και ασθενείς, απομακρύνθηκαν από το νοσοκομείο και έτσι κατάφεραν να διασωθούν, σύμφωνα με το rt.com.

Πηγή που επικαλείται το TASS, πιθανολογεί ως αιτία της φωτιάς βραχυκύκλωμα σε συσκευή τεχνικής υποστήριξης της αναπνοής.

Το ρωσικό πρακτορείο σημειώνει πως οι αρχές άρχισαν έρευνα για ανθρωποκτονίες.

Δείτε βίντεο από την φωτιά στο ρωσικό νοσοκομείο

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-5-2020 από directNEWS.gr

 


Τελευταίες Ειδήσεις