Logo

Κοροναϊός: Επιλέγονται οι ερωτήσεις στην συνέντευξη Τύπου των Τσιόδρα, Χαρδαλιά & Κοντοζαμάνη



 
 

Μάθετε από το παρασκήνιο του healthweb.gr ότι είναι αναληθής η χθεσινή τοποθέτηση του υφυπουργού Υγείας που αφορά στην περίοδο της πανδημίας του κορονάϊού και τα ερωτήματα που τίθενται κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, υποστηρίζοντας ότι ‘’ Τα ερωτήματα τίθενται περιοδικά από όλους τους διαπιστευμένους συντάκτες Υγείας, χωρίς κανέναν περιορισμό και απαντώνται στην ενημέρωση. ‘’Διαβεβαιώνοντας , ότι ‘’ δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά τις ερωτήσεις που ετίθεντο κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου.” .

Η αλήθεια είναι ότι το Γραφείο Τύπου και η ηγεσία του υπουργείου υγείας από την αρχή της περιόδου του κορονάϊου έβαλαν περιορισμό, δημιουργώντας ομάδα στο facebook στην οποία ενέταξαν μερίδα διαπιστευμένων δημοσιογράφων Υγείας και από εκεί οι δύο υπεύθυνοι επικοινωνίας και συνεργάτες του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, παρέχουν ενημέρωση για το ποιος θα στείλει ερωτήσεις και πότε . Ενώ, όταν υπήρχε φυσική παρουσία των διαπιστευμένων συντακτών Υγείας και είχε ζητήσει ο κ. Τσιόδρας να υπάρχουν 10 άτομα στην αίθουσα για λόγους ασφάλειας μη μετάδοσης του ιού, ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και συνεργάτης του κύριου Κικίλια , επέλεγε τα πρόσωπα της αρεσκείας του .

Οπότε κύριε υφυπουργέ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, επιλέγονται οι ερωτήσεις που μεταφέρονται στον κ. Τσιόδρα , Χαρδαλιά και σε έσας τον ίδιο . Πρακτική αντιδημοκρατική και παράνομη ,πλήττοντας την ελευθεροτυπία .

Τα συμπεράσματα δικά σας !

*Της Νικολέτας Ντάμπου

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-5-2020 από directNEWS.gr πηγή:healthweb.gr


Τελευταίες Ειδήσεις