Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Προστριβή με άλλη γυναίκα εξετάζουν οι αστυνομικοί - Ντοκουμέντο με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες [βίντεο]



 
 

Το ενδεχόμενο προστριβής με άλλη γυναίκα για προσωπικούς λόγους εξετάζουν οι αστυνομικοί ως πιθανή αιτία της επίθεσης με βιτριόλι που δέχθηκε 34χρονη γυναίκα στην Καλλιθέα.

Όπως είπε η ίδια η παθούσα αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, δράστιδα είναι γυναίκα που φορούσε προστατευτική μάσκα.

Η άγνωστη γυναίκα είχε στήσει καρτέρι το πρωί της Τετάρτης στην είσοδο του χώρου εργασίας της 34χρονης ασφαλιστικής συμβούλου στην οδό Θησέως. Της έριξε το καυστικό υγρό στοχευμένα στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με καταθέσεις συγγενών της παθούσας, υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες για πιθανή προστριβή με άλλη γυναίκα για προσωπικούς λόγους.

Οι μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και βίντεο από την περιοχή εξετάζονται από αστυνομικούς που διενεργούν την έρευνα για τον εντοπισμό και σύλληψη της δράστιδας.

Η παθούσα μεταφέρθηκε σήμερα, Πέμπτη, από το ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Θριάσειο, σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες φέρει εγκαύματα στο 20% του σώματός της,  ενώ οι γιατροί δίνουν μάχη για να σώσουν το ένα της μάτι.

-> Δείτε εδώ βίντεο πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι στην 34χρονη γυναίκα

Θρίλερ  με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες στη σκηνή του εγκλήματος

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο μελετούν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Το βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1 περιλαμβάνει πλάνα της γυναίκας που δέχθηκε την επίθεση, η οποία φαίνεται να βγαίνει από τον χώρο της εργασίας της ουρλιάζοντας και ζητώντας βοήθεια.

Σε αυτό το οπτικό υλικό εμφανίζονται και άλλα δύο  πρόσωπα, τα οποία είναι μαυροφορεμένα και πρόκειται για γυναίκες.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας εξετάζουν εξονυχιστικά τα βίντεο,  καθώς οι δύο αυτές γυναίκες εμφανίζονται στην κάμερα ασφαλείας του διπλανού καταστήματος από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Τι είπε η 34χρονη στους αστυνομικούς -  «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις»

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του  Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που ερευνούν την υπόθεση κατάφεραν να μιλήσουν και σήμερα για ελάχιστα λεπτά με την άτυχη γυναίκα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, η 34χρονη  επανέλαβε στους αστυνομικούς πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση στο πρόσωπο της γυναίκας που της έριξε το καυστικό υγρό, το πρόσωπο κάποια γνωστής της.

Η 34χρονη, μάλιστα, υποστήριξε πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος άνθρωπος θα είχε μαζί της τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που να αποτελούσε κίνητρο για μία τέτοια πράξη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός STAR μετέδωσε ότι  η μαυροντυμένη γυναίκα φέρεται να είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις», όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται και να την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις