Logo

Στην αστυνομία καταθέτει η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα [βίντεο]



 
 

Μία νέα εκδοχή προς έρευνα, που απέχει από το σενάριο της ερωτικής αντιζηλίας, φαίνεται ότι θα παρουσιάσει στις αστυνομικές αρχές με την κατάθεσή της η 34χρονη που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι το πρωί της περασμένης Τετάρτης στην είσοδο των γραφείων της ασφαλιστική εταιρεία που εργάζεται επί της οδού Θησέως 214, στην Καλλιθέα.

 «Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε».

Τα παραπάνω φέρεται να είπε στον δικηγόρο της, Απόστολο Λύτρα, η 34χρονη, η οποία νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου. 

Η 34χρονη στις έως τώρα ολιγόλεπτες, λόγω της σοβαρής κατάστασής της, συνομιλίες της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση - συνομιλίες που έλαβαν χώρα και το Σάββατο και την Κυριακή -  έχει περιγράψει πως δέχθηκε την επίθεση από την μαυροφορεμένη γυναίκα, που την περίμενε στα σκαλιά δίπλα από το ασανσέρ. Διευκρίνισε, όμως, πως δεν μπορεί να θυμηθεί εάν την γνώριζε 

Μία γεύση από το τι θα πει στους αστυνομικούς η 34χρονη έδωσε ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, λέγοντας: «Η δράστης, συνδέεται με τον εργασιακό της χώρο, γνωρίζει πρόσωπα μέσα από αυτόν».

.Ο κ. Λύτρας έχει συμβουλεύσει την εντολέα του να μιλήσει στους αστυνομικούς για τις υποψίες της και να τους αναφέρει ακόμα λεπτομέρειες που για αυτήν μοιάζουν ασήμαντες, αλλά ίσως είναι ερευνητικά αξιοποιήσιμες και ενδεχομένως να οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 11:30 του Σαββάτου αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλλιθέας επισκέφθηκαν την 34χρονη, η οποία φέρεται να αναφέρθηκε σε  γυναικείο πρόσωπο από το επαγγελματικό της περιβάλλον, κάνοντας λόγο και για επεισόδιο που είχε σημειωθεί ανάμεσά τους λίγες ημέρες πριν την επίθεση. 

Από τις έως τώρα έρευνες φαίνεται ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο να ήταν αλλού την ημέρα της επίθεσης. 

Έτσι, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα όσα θα πει σήμερα Κυριακή στους αστυνομικούς η 37χρονη. 

Η δράστης ήξερε καλά το επαγγελματικό χώρο του θύματος 

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας μιλώντας στο ΣΚΑΪ το Σάββατο είπε ότι το πρωί η Ιωάννα ζήτησε  από τη μητέρα της να τον καλέσει γιατί ήθελε να του μιλήσει. Όταν, λοιπόν, πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, αυτή του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις  οι οποίες οδηγούν σε άλλη κατεύθυση τις έρευνες και δείχνουν ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με  ερωτική αντιζηλία.'

Συγκεκριμένα, κατά τα λεγόμενά του, η Ιωάννα είπε ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Χαρακτηριστικά είπε: «Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία». Και πρόσθεσε ότι αυτό που έγινε ε «δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα».

Τόνισε, μάλιστα, ότι  ζήτησε από την Ιωάννα να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον προκύπτει ένα διαφορετικό σενάριο, που ανατρέπει τις μέχρι τώρα υποψίες για το κίνητρο της επίθεσης και άρα για το άτομο που κρύβεται πίσω απ’ αυτή.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις