Logo

Ουρές στο λιμάνι του Πειραιά από εκατοντάδες επιβάτες [βίντεο]



 
 

Εκατοντάδες επιβάτες συνωστίστηκαν το πρωί της Τρίτης έξω από επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία στο λιμάνι του Πειραιά για να ταξιδέψουν προς κάποιο νησί του Αιγαίου.

Δύο ημέρες μετά την άρση της απαγόρευσης ταξιδιών προς τα νησιά, εκατοντάδες επιβάτες σχημάτισαν ουρές έξω από τους καταπέλτες των πλοίων πριν την επιβίβαση τους.

Αιτία το γεγονός πως κατά την είσοδο τους δεν επιδεικνύουν μόνο το εισιτήριο, αλλά προσκομίζουν και το έντυπο που έχουν συμπληρώσει σχετικά με τη μετακίνηση τους.

Εκατοντάδες είναι οι επιβάτες με τα πλοία να ταξιδεύον με πληρότητα που φτάνει το 100% σε σχέση με το νέο πρωτόκολλο του ανώτατου επιτρεπόμενου αριθμού επιβατών.

Πολλοί είναι αυτοί που πάνε στο σπίτι τους σε κάποιο νησί, άλλοι πάνε να ανοίξουν τις τουριστικές επιχειρήσεις τους ή να εργαστούν σε αυτές, ενώ κάποιοι δήλωσαν πως πάνε για ολιγοήμερες διακοπές.

Δείτε βίντεο από την πρωινή εκπομπή του Αντ1 όπου μπορείτε να δείτε ουρά δεκάδων μέτρων πριν την επιβίβαση των επιβατών σε ακτοπλοϊκό πλοίο με προορισμό τις Κυκλάδες

 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 26-5-2020 από directNEWS.gr 

 


Τελευταίες Ειδήσεις