Logo

Σοκ στη Ρόδο: Τον θεωρούσαν νεκρό αλλά ήταν σε ίδρυμα - Έθαψαν άγνωστο στη θέση του! [βίντεο]



 
 

Ένα κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο, όταν οικογένεια έθαψε το πτώμα άγνωστου ατόμου σε προχωρημένη σήψη νομίζοντας ότι είναι ο δικός τους άνθρωπος, ενώ αυτός φιλοξενούνταν σε ίδρυμα.

Η περιπέτεια της οικογένειας ξεκίνησε στις 24 Απριλίου όταν εντοπίστηκε το πτώμα άνδρα σε προχωρημένη σήψη σε αποθήκη επί της οδού Μιχαήλ Πετρίδη.

Οι αστυνομικοί υπέθεσαν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο που έμενε εκεί και αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο της Ρόδου όπου φαίνεται ότι συγγενικό του πρόσωπο βεβαίωσε ότι πρόκειται για τον 73χρονο που διέμενε στην αποθήκη. Ενημερώθηκαν οι συγγενείς και ακολούθησε η κηδεία του άνδρα στο νεκροταφείο Ρόδου.

Όμως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή όταν τα παιδιά του ηλικιωμένου ενημερώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ότι ο 73χρονος δεν είχε πεθάνει και πως φιλοξενείται στο ίδρυμα στην περιοχή των Κολυμπίων.

Το ερώτημα που καλούνται πλέον να ερευνήσουν οι αστυνομικοί είναι ποιος είναι ο άγνωστος άνδρας που βρέθηκε νεκρός στην αποθήκη.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί η εισαγγελία και η ασφάλεια Ρόδου.

Ο γιος του 73χρονου μίλησε το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1.

«Ήταν μεγάλο το σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε ο άνδρας ο οποίος ανέφερε πως δεν είχε επαφές με τον πατέρα του και είχε αποδεχθεί το γεγονός ότι ήταν νεκρός μετά το τηλεφώνημα από την Αστυνομία.ω

Ο πατέρας είχε μεταφερθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο από τη συγκεκριμένη αποθήκη, ενώ ο νεκρός, που ήταν σε προχωρημένη σήψη, δεν έφερε κανένα στοιχείο ταυτότητας. «Με κάλεσαν από την Αστυνομία, μου ανακοίνωσαν ότι πέθανε. Έγιναν η κηδεία και το μνημόσυνο», δήλωσε ο γιος του 73χρονου ο οποίος είπε πως προχθές ήρθε η ανατροπή: «Με πήραν από το ίδρυμα και μου είπαν ότι ο πατέρας μου ζει».

Ακούστε τι είπε στον Αντ1 ο γιός του 73χρονου

 

  ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις