Logo

Κοροναϊός: Αναζωπύρωση της επιδημίας στη Βόρεια Μακεδονία για την οποία ανοίγει τα σύνορά της η Ελλάδα



 
 

Η επιδημία του κοροναϊού αναζωπυρώνεται στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων περιπτώσεων λοίμωξης  στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 2.226.

Τα 24 από τα 62 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στα Σκόπια, ενώ δύο ασθενείς με Covid-19 κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 133 τον αριθμό των νεκρών στη χώρα από τη νόσο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, Βένκο Φιλίπτσε, εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι παρέτεινε κατά δύο εβδομάδες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα μετά την επιδείνωση της επιδημίας Covid-19.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Βόρεια Μακεδονία περιλαμβάνεται στα 29 κράτη για τα οποία η Ελλάδα ανοίγει να σύνορά της για να δεχθεί τουρίστες από τις χώρες αυτές. 

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-5-2020 από directNEWS.gr 


Τελευταίες Ειδήσεις