Logo

Επίθεση με βιτριόλι: Μία η βασική ύποπτη - Τα σενάρια για ηθικό αυτουργό και τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου [βίντεο]



 
 

Τα αποτελέσματα της άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου βρίσκονται στα χέρια των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται με την εξιχνίαση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη στην Καλλιθέα.

Οι αστυνομικοί που συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό της έρευνές τους εκτιμούν ότι στην υπόθεση της επίθεσης υπάρχει και ηθικός αυτουργός.

Το Mega μετέδωσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο τα ευρήματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτοηυ  τοποθετήθηκαν από την αστυνομία σε ειδικό λογισμικό.

Από τη μία, τα στοιχεία από τις κεραίες της κινητής τηλεφωνίας και από την άλλη πλευρά του λογισμικού, τα τηλέφωνα που είναι ύποπτα. Τηλέφωνο που είναι κοντά στο σημείο της επίθεσης, ενεργοποιεί μια κόκκινη ένδειξη και ξεκινά η έρευνα.

ΟΙ αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε δύο γυναίκες. Η μία είναι επικρατέστερη, γιατί η άλλη παρουσιάζει ισχυρότατο άλλοθι, το οποίο αφορά σε ταξίδι στο εξωτερικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Αντίθετα, το  άλλοθι της έτερης γυναίκας, είναι υπό διερεύνηση με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες.

Μία κλήση από καρτοκινητό είναι το βασικό στοιχείο που έχει στη διάθεσή της η ΕΛ. ΑΣ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί η δράστιδα χρησιμοποίησε το καρτοκινητό για να μην εντοπιστεί. Ωστόσο εφόσον έγινε κλήση από το συγκεκριμένο καρτοτηλέφωνο, οι κεραίες μπορούν να δώσουν το σημείο και το στίγμα.

 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 2-6-2020 από directNEWS.gr


Τελευταίες Ειδήσεις